Magazin > VIP
23062 ogledov

S to objavo Albertova nekdanja ljubimka udarila po Charlene

princesa charlene Profimedia
Nič ne kaže na to, da nameravata zakopati bojno sekiro ...

Septembra lani je izšel intervju z Nicole Coste, nekdanjo ljubimko monaškega kneza Alberta in mamo njegovega 18-letnega sina Alexandra. Njene besede so javnost šokirale, saj je očrnila Albertovo ženo Charlene, ki je bila v tistem času še vedno ujeta v svoji nekdanji domovini, ki je zaradi zdravstvenih težav ni mogla zapustiti.

"Ko sta bila še zaročena, sem doživela stvari, ki so me zaskrbele in šokirale,“ je povedala nekdanja stevardesa in razložila, da je Charlene nekoč izkoristila Albertovo odsotnost in Alexandrovo sobo, deček je bil takrat star sedem let, premaknila v prostore, v katerih so bivali zaposleni dvora. "Kot mama za takšno obnašanje ne najdem besed," je še dodala.

Od tega intervjuja dalje se Nicole ne drži nazaj. Nekaj mesecev pozneje je jasno povedala, da je vse, kar se slabega dogaja Charlene, karma ...

Princesa, ki se je pred nekaj dnevi po večmesečnem zdravljenju v Švici vrnila domov, se javno na provokacije ni odzvala - tudi na najnovejšo ne. 14. marca je Albert praznoval rojstni dan. Charlene se je z javnim voščilom držala nazaj, Nicole pa je priložnost izkoristila za novo brco proti princesi. Na ta dan je namreč objavila fotografijo, na kateri sin objema njo in Alberta. Vsi so oblečeni v oblačila za prosti čas, kar kaže na to, da je posnetek nastal v sproščenem vzdušju. "Vse najboljše za rojstni dan, Albert. Svet bo v tebi prepoznal zvestega, cenjenega kralja," je po poročanju Gale zapisala ob fotografiji.

Ali se je Albert odzval na njene besede, ni znano, je pa pokomentiral intervju. Povedal je, da ga je ujezil in da se mu zdijo Nicoline izjave neprimerne ter da o njih pred objavo intervjuja ni vedel nič. 

Komentarjev 1
  • anica00 18:59 16.marec 2022.

    O, kaj je ful hudo na monaškem gradu! Hvala Bogu, da je kneginja nazaj, da bomo končno normalno zažuveli.