Magazin > VIP
18 ogledov

Nicky Hilton se je poročila

nicky hilton
1/13
Profimedias
Dedinja hotelskega imperija Hilton, mlajša sestra slavne Paris Hilton, Nicky Hilton, je v Londonu stopila pred oltar.

31-letna lepotica se je poročila z eno leto mlajšim Jamesom Rothschildom, ki prihaja iz izjemno premožne bankirske družine. Njihovo premoženje je ocenjeno na 18 milijard dolarjev. Parček si je večno zvestobo obljubil v Kenvsingtonski palači.

Nicky je nosila prelepo obleko iz modne hiše Valentino, za katero naj bi odštela 77 tisoč dolarjev. Svetlolaska pa je s čudovito kreacijo, ki nekatere spominja na poročno obleko Kate Middleton, nekatere pa na obleko, v kateri se je poročila Grace Kelly, kar nekaj težav.

Najprej se je njena trimetrska tančica zataknila za gumo bentleyja, s katerim se je z očetom odpeljala do palače, nato pa je med hojo tako nesrečno dvignila spodnji del obleke, da je pokazala spodnjice.

"Že kot deklica sem sanjala o tem, da mi bo Valentino naredil poročno obleko. Valentino je simbol brezčasne elegance. /.../ Pregledala sem njihovo kolekcijo zadnjih 10 let. Preštudirala sem arhiv in jim poslala, kaj mi je všeč,“ je Nicky pred kratkim povedala v intervjuju za Harper's Bazaar. Čez šest mesecev je bila obleka, okrašena s kristali in drago čipko, narejena.

Na poroki je seveda mrgolelo znanih in pomembnih obrazov. Med drugim so prišli so Chelsea Clinton, Petra Ecclestone in grški princ Pavlos.

Komentarjev 1
  • antitrust 13:36 11.julij 2015.

    Ulala, ta ma pa čist posebno muflo.