Magazin > VIP
46 ogledov

Nicolinega očeta sumijo pedofilije

Nicole Kidman; Antony Kidman Profimedias
Po smrti očeta igralke Nicole Kidman so se vnovič razplamtele govorice o njenem očetu, ki naj bi bil del pedofilskega kroga v Sydneyju.

Njegov oddih v Singapurju, kjer biva Antonia Kidman, naj ne bi bil zgolj obisk hčerke in vnukov, temveč beg pred preiskavo, ki se je začela v Avstraliji. Policija je proti njemu začela preiskavo, na podlagi prijave Fione Barnett

Barnettova je razkrila, da jo je skupina moških, med katerimi je bil tudi Antony Kidman, zlorabljala od njenega šestega do petnajstega leta. "Podvrgel me je grozljivim spolnim in fizičnim napadom … A videla sem, kako je storil še veliko hujše in resnejše stvari otrokom,“ je dejala Barnettova. Kidman naj bi z grožnjami poskrbel, da je Barnettova dlje časa molčala o grozodejstvih. 

Njene obtožbe poleg avstralske policije preiskuje tudi komisija, ki preiskuje spolne zlorabe otrok, in mednarodno sodišče v Bruslju. Bruseljsko sodišče naj bi preučevalo 60 pričevanj zlorabljenih, ki naj bi bili žrtve pedofilskega kroga, v katerega so bili vključeni ljudje iz višjih krogov. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.