Magazin > VIP
55 ogledov

Njihovo življenje zanimivejše od šovov

Valentina Smej Novak, voditeljica oddaje Ljubezen gre skozi želodec Žurnal24 main
Televizijska kuharica Valentina Smej Novak je z oktobrom spet sedla v študijske klopi.

Valentina Smej Novak se po koncu televizijske kariere posveča novim projektom - pred kratkim je izdala novo kuharico Kaj bo danes za kosilo? - družini in nadaljevanju študija: "Vedno sem si želela nadaljevati študij, tako da sem se letos končno vpisala na doktorski študij. Kar nekaj časa sem odlašala, saj nikoli ni bilo časa, a sem si končno rekla: Kdaj pa, če ne zdaj?" Simpatična Prekmurka pravi, da je bilo obdobje snemanja oddaj Ljubezen skozi želodec prelepo, za spremljanje trenutno aktualnih kuharskih šovov pa ji zmanjkuje časa: "To je bilo lepo obdobje, vendar je bil čas, da se posvetiva stvarem, s katerimi sva se ukvarjala že prej. Kulinarika ni vse, so še drugi vidiki življenja, ki so prav tako pomembni. Moram priznati, da si novih oddaj še nisem ogledala, saj se ob večerih z otroki posvečamo drugim stvarem ali pa sami kaj skuhamo. Kolikor sem spremljala, pa menim, da v tovrstnih šovih v ospredju ni kuharija, temveč bolj odnosi med tekmovalci, ki pa ti niso tako zanimivi, če jih ne spremljaš od začetka oziroma če imaš dovolj pestro že v svojem življenju."

Nadarjeni tudi otroci

Valentina pa ima poleg profesionalnega življenja tudi pestro družinsko življenje, saj je mama kar treh otrok. "Lagala bi, če bi rekla, da je dela manj. Zdaj imamo doma najstnico, otroka in dojenčka in vsak ima svoje potrebe. Seveda se pozna vpliv staršev in hči ima dar za pisanje, vendar tega ne želim poudarjati, da ji ne bo stopilo v glavo (smeh). Sicer pa imajo povsem svoje interese. Četrti otrok? O tem za zdaj ne razmišljam, saj se trenutno trudim, da bi tem trem dala tisto, kar potrebujejo."

Publicistki, direktorici, ženi in mami treh otrok še vedno uspeva, da je vsako leto videti mlajša. Vas zanima njena skrivnost? "Ne bi se odrekla rednim obrokom, sicer pa se mi zdi najpomembnejše, da delaš na sebi, da usvajaš nova znanja in veščine. Danes se vsi preveč ukvarjajo z zunanjim videzom, sama pa želim otroke učiti, da to ni vse, temveč le delček, ki pride zraven, če si zadovoljen sam s seboj."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.