Magazin > VIP
3171 ogledov

Novega člana Čukov ujeli zgoraj brez

strokovnjakinja za psihološko zdravljenje motenj spanja dr. Vita Štukovnik
Najmlajši član je poleti užival v Dalmaciji.

Nova pridobitev Čukov je mladi Korošec Miha Novak, ki je pravkar praznoval svojih rosnih 21 let. Glede na to, da so Čuki skupina, ki so izjemno glasbeno zaposleni z nastopi in snemanji, je bilo letos tudi časa za morski poletni oddih bolj malo.

 | Avtor: strokovnjakinja za psihološko zdravljenje motenj spanja dr. Vita Štukovnik strokovnjakinja za psihološko zdravljenje motenj spanja dr. Vita Štukovnik
A vseeno so si vzeli čas za kratek oddih. Jože je z družino raziskoval Dalmacijo in Grčijo, Jernej si je privoščil skok v hribe in prav tako okusil slano dalmatinsko morje, Matjaž je čofotal v morju, Miha pa smo ujeli zgoraj brez.

Najmlajši Čuk je letos užival v Splitu: "Letošnje poletje sem preživel skupaj s prijatelji v Splitu, natančneje v kraju Podstrana. Bilo je pestro in predvsem glasbeno obarvano, saj kitara ni manjkala niti na plaži. Imeli smo kratek "izlet" na otok Brač, kjer smo v tamkajšnji gostilni naredili mali koncert. Bilo je pestro, zato nam je tudi prehitro minilo. A bilo je ravno dovolj, da sem si napolnil baterije za nove nastope".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice