Magazin > VIP
162948 ogledov

Nuša Lesar v šoku: "Sploh ne morem priti k sebi"

nuša lesar Instagram
Gospa jeze ni skrivala.

"Saj ne morem verjeti, kaj se mi je ravnokar zgodilo. Sploh ne morem priti k sebi,“ je svoj video na družbenem omrežju začela voditeljica informativne oddaje Svet na Kanalu A, Nuša Lesar.

Pri zavijanju v desno bi skoraj spregledala neko gospo na kolesu, staro približno 70 let. Ta ji je dala vedeti, da je jezna. "Nisem je videla, ko sem se ozrla nazaj. Hočem speljati, ona se znajde tam, jaz (stopim) po zavori in se ustavim, da gre lahko mimo,“ je razložila Nuša, ki je kolesarki nato z mimiko pokazala, da se opravičuje, ker jo je prestrašila. 

"Ona me pogleda tako srepo, kot da sem jo zanalašč hotela zbiti, pa niti blizu ni bilo. Namenila mi je eno sočno kletvico. Ti piiiii ena. Tako se je zadrla, da sem jo razločno slišala v avto. Sredi Ljubljane, kjer veste, da ni nikoli tiho. Za nameček mi je stisnila še sredinca. Upam, da je sedaj mirna,“ je še povedala naša voditeljica, ki se sedaj sprašuje, ali res nimamo več nobenega potrpljenja in sočutja do človeka, ki je naredil majhno napako.

Komentarjev 14
  • francek 09:23 21.november 2021.

    Glede na to, da si izsilila prednost starejši gospe bi ta ob trku lahko pristala na inv. vozičku mislim, da si jo še dobro odnesla.

  • andrej084 22:31 15.november 2021.

    Nuška, to ni Ribnica. V Ljubljani se vozijo s kolesi, v Ribnici s traktorji. Če bi pa traktor spregledala, potem pa le na pregled oči.... no ja, mogoča si pa razmišljala kaj boš ljubljenemu dala v lonec... "DRAGA, KAJ JE ...prikaži več ZA KOSILO? NIČ!!! PA DOBRO; NIČ JE BILO ŽE VČERAJ, NO JA, SKUHALA SEM ZA 3 DNI!

  • lotus 22:08 15.november 2021.

    Nič novega, nič čudnega, biciklisti vozijo brezobzirno in zletijo skozi prehod brez obzira na vse, ko pa je kaj so vozniki avtomobilov krivi. Videno neštetokrat. Redkokateri biciklist ima kulturo vožnje na prehodih se pa ne zavedajo da so oni več ...prikaži več ranjivi kot pločevinaste beštije .