Magazin > VIP
9323 ogledov

Ob takem moškem se vidi Jana Morelj

jana morelj Tisti dnevi v mesecu
Voditeljica na Radiu 1, Jana Morelj, je spregovorila o sodobnih moških.

Voditeljica na Radiu 1, Jana Morelj je bila gostja priljubljenega ženskega podcasta Tisti dnevi v mesecu. Dekleta so v 10. epizodi 'obdelovala' sodobne moške: Kakšni so, kako se oblačijo, kakšno energijo oddajajo, kako se obnašajo v razmerjih, ali ji ženske lahko spremenijo ...  

Na vprašanje voditeljice Vesne Ban, kakšni se ji zdijo sodobni moški, je Jana odgovorila: "Po eni strani ti grejo na živce, ker niso taki, kot bi želela, da so. Po drugi strani se ti smilijo, ker preveč pričakujemo od njih. Ti želiš, da je moški malo gozdarja, da je princ na belem konju, da je psihoterapvet, da je vse v enem. Ampak to je zelo težko," je bila iskrena priljubljena voditeljica.

"Kakšnega moškega bi iskala, če bi morala zdaj iskati iz nule," jo je še vprašala Vesna. "Zdaj bi čisto drugačnega kot 20 let nazaj. Takega, da se zna pogovarjati, da je komunikacija, da je odgovoren, da je tam, kjer ga rabim. Pa humor, to je meni zelo pomembno. Ful enih stvari se reši s smehom. Da me, če sem jaz čisto ra*******a, zna spravit v smeh," je bila odločna Jana.

 

Komentarjev 10
  • rd2dmk2 20:37 29.januar 2024.

    ok, naj se ženske enkrat za vselej izjasnijo, kaj zanje pomeni princ na belem konju ? mimgrede kolk je star karel tretji. pa je bil 2 let nazaj še princ.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 18:06 29.januar 2024.

    Očitno je njen problem to, da se tak moški ne vidi ob njej!?

  • Avatar jezeran
    jezeran 15:26 29.januar 2024.

    Prepozno zdaj ima že prtljago, kateri posveča ves svoj čas. Se pravi samo še bankomat. S polnim bankomatom dobi vsaka ženska nasmeh