Magazin > VIP
31978 ogledov

Oboževalci "nategnili" Špelo Grošelj

špela grošelj, tanja kocman Planet TV
Špela Grošelj razočarana nad priporočili oboževalcev.

Špela Grošelj je z najboljšim prijateljem Borisom Draganom, znanim ljubljanskim frizerjem, prvomajske praznike preživela na otoku Tenerife, natančneje na južnem delu otoka. 

Tja je odšla po priporočilu oboževalcev in se vrnila v Slovenijo zelo razočarana. Razlog je bil, da je, kot je za Žurnal24 povedala Špela, južni del otoka popolnoma prirejen za turiste. Kot pravi, so ji všeč avtohtone, pristne lokacije, kjer lahko začuti njihov utrip in način življenja. Obožuje lokacije, kjer turizem ni toliko razvit in nazadnje jo je zato navdušil Zanzibar. Pravi, da Tenerife tega avtohtonega duha nima.

Na Instagramu je bila zato tarča komentarjev, da z ničimer ni zadovoljna in da je nehvaležna. A pravi, da ni tako: "Ljudje smo si različni. Nekomu je všeč nekaj, drugemu ne in s tem ni nič narobe. Seveda je to, da lahko potujem privilegij in sem hvaležna. Morala bi na severni, manj turistični del otoka, a včasih pač doživimo slabe izkušnje. Težko pa, da bi katera druga lokacija dosegla lepoto Zanzibarja, ki ga obožujem."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boris Dragan (@borisdragan)

Komentarjev 3
Sorodne novice