Magazin > VIP
35 ogledov

Od Halle zahteva 20 tisoč dolarjev mesečno

Gabriel Aubry FameFlynet
Nekdanji izbranec igralke Halle Berry, Gabriel Aubry, je na sodišču vložil zahtevek, da mu Halle na mesec izplačuje 20 tisoč dolarjev.

Gabriel je svojo "skromno" zahtevo utemeljil z besedami, da hoče njuni hčerkici Nahli zagotoviti luksuz, kakršnega uživa pri mami Halle. Štiriletna Nahla namreč nekaj časa preživi pri mami, nekaj časa pa pri očetu. To Halle sicer niti najmanj ni všeč in je na sodišče že vložila zahtevo, da bi malčica odraščala le pri njej. A dokler ne bo tako, Gabriel hoče, da bi Nahli zagotovil enako razvajanje, kot ga dobi pri mami, to pa ji lahko nudi z dodatnimi 20 tisočimi dolarji na mesec, ki naj bi mu jih dala Halle, kot je zaprosil na sodišču.

Njegove zahteve pa so že močno razjezile Halle, ki ima z Gabrielom vse več težav. Najprej naj bi napadel Nahlino varuško, zdaj se ga boji celo Nahla sama, zato Halle zato upa, da bo sodišče skrbništvo dodelilo njej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.