Magazin > VIP
6178 ogledov

Oprah Winfrey: Bila sem zelo, zelo bolna

oprah winfrey Profimedia
Zdravniki so bili zelo zaskrbljeni za življenje voditeljice.

Televizijska voditeljica Oprah Winfrey je v oddaji z Ellen DeGeneres razkrila, da je zbolela za težko obliko pljučnice in da je bilo njeno stanje zelo resno.

Njene težave so se začele med potovanjem v tujini. Ko se je vrnila domov, je morala takoj v bolnišnico. "Mislila sem, da sem prehlajena, a to ni bil prehlad,“ je povedala in dodala, da so ji na urgenci nato razložila, da ima pljučnico. "Ne igrajte se s pljučnico,“ je voditeljica posvarila gledalce.

Oprah so domov poslali za antibiotiki, ki pa so bili neučinkoviti. Stanje se ji je poslabšalo, zato so jo poslali k strokovnjaku za pljučne bolezni. "Ko je stetoskop položil na moj vrat, sem videla 'o, sra*** obraz'. Ni skrival, da je z mano nekaj narobe.“ Zdravnik ji je zaukazal, da mora odpovedati vse načrte. Kar en mesec ni smela potovati z letalom.

Odmor in nova zdravila so Oprah na srečo pomagali. "Ko sem prišla k zdravniku, se mi je trikrat zahvalil za to, da sem ozdravela,“ je še povedala zvezdnica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.