Magazin > VIP
42699 ogledov

Petar Grašo pristal v bolnišnici

Petar Grašo instagram
Pred nastopom na Korčuli je zaradi izčrpanosti pristal v bolnišnici.

Po poročanju 24sata je priljubljeni hrvaški pevec Petar Grašo pred nastopom na Korčuli zaradi izčrpanosti in nenavadne vročine pristal v bolnišnici. Poznavalci pravijo, da to ni prvič, da je Petar Grašo poleti zaradi izčrpanosti prejemal infuzijo in da je to običajen način okrevanja po tovrstnih naporih. Nekateri v šali pravijo, da je morda letos izčrpan zaradi starševskih obveznosti, saj mora malo Albo ponoči uspavati. 

S to potezo je Petar svoji bivši partnerki Danijeli Martinović zaril nož v srce. 

Grašo je imel zadnje mesece res veliko dela. Februarja se je poročil z 31-letno Hano Huljić, mnogi so poroko takoj označili za poroko leta. Le deset dni pred velikim koncertom v Veli Luki v spomin na Oliverja Dragojevića sta Grašo in Hana postala starša male Albe. Štiri dni kasneje je moral Petar na Vis, saj je imel 21. julija v Komiži koncert ob odprtju velikega mednarodnega ribiškega spektakla "Big Fish Game". Na trajekt za Vis je prišel naravnost iz porodnišnice, od koder je domov pripeljal Hano in novorojeno hčerko. Takoj, ko se je vrnil iz Komiže, je nadaljeval priprave na nastop v Veli Luki, kjer je za pokojnega prijatelja Oliverja zapel svojo pesem Je l' ti reka 'ko in Oliverjevo Nedostaješ mi ti. Hkrati pa splitskega pevca v okviru poletne turneje čaka več velikih koncertov. Čez deset dni, 12. avgusta, bo nastopil v puljski Areni, nato pa 20. avgusta še v klubu 585 v Bolu na Braču. Do konca poletja bo obiskal tudi Slovenijo. Občinstvo nestrpno pričakuje njegov nastop v Kranju v Poletnem gledališču Khislstein 2. septembra, nato pa še v Novem mestu, kjer bo 23. septembra nastopil v dvorani Leona Štuklja.

Komentarjev 1
  • Ruth_Fortier 11:10 02.avgust 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informacij ...........>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦