Magazin > VIP
79803 ogledov

Grašo s to potezo bivši Danijeli Martinović zaril nož v srce

Petar grašo, danijela Mediaspeed
Če to drži, le kako se mora počutiti Danijela?

Hrvaški glasbeni zvezdnik Petar Grašo in soproga Hana Huljić sta se konec tedna razveselila prvorojenke Albe, ki je rojena skoraj na isti datum kot Petrova nekdanja dolgoletna izbranka, pevka Danijela Martinović, s katero je bil v zvezi dolgih 24 let. Danijela je 51. rojstni dan namreč praznovala 15. julija. 

Petar in Hana sta za hčerko izbrala ime Alba, ime, ki bi ga Danijela izbrala za svojega otroka, če bi ga imela, kot naj bi po besedah 24 Sata nekoč izjavila.  

Danijela in Petar razlogov za razhod nikoli nista razkrila, je bil pa zato ob Petrovi in Hanini poroki toliko bolj zgovoren njegov prijatelj. Graševa poročna priča, legendarni košarkar Dino Rađa, je februarja na Instagramu objavil nekaj poročnih fotografij in povsem nepričakovano komentiral tudi prijateljevo bivšo zvezo, kot je takrat poročal 24 Sata. "Najbolj mi je žal Danijele," je zapisala sledilka, Dino pa ji je odgovoril s stavkom, ki je razkril, kaj se je v resnici zgodilo med Grašem in njegovo nekdanjo dolgoletno ljubeznijo: "Zakaj vam je žal Danijele, ona je odšla od njega.“

Komentarjev 1
  • Majazmaja 14:42 19.julij 2022.

    Ne razumem, zakaj bi ji zaril nož v srce? Izbral je ime, ki naj bi ga z bivšo dala otroku, če bi ga imela in glede na to, da je svojemu otroku izbral ime, ki naj bi ga bivša dala ...prikaži več svojemu otroku, je nož v srce zabil edino svoji novi ženi. Spomin in željo je privlekel iz prejšnje veze, kar pomeni, da bivše še ni (čisto) prebolel ali pozabil.

Sorodne novice