Magazin > VIP
72961 ogledov

Pia Filipčič šla pod nož, takšna je sedaj

pia filipčič
1/4
Osebni arhiv
Z rezultatom je zelo zadovoljna.

Zmagovalka našega šova Big Brother, Pia Filipčič, se je odločila za poseg na obrazu, piše Nova.

"Feminizacija obraza je bila pred štirimi meseci, zanjo pa sem se odločala dalj časa. Vedno sem vedela, da obstaja možnost za ta poseg, a tega koraka do sedaj nisem naredila. Oklevala sem, ker me ni zelo motilo. Ko sem našla kirurga, ki mi je odgovarjal, pa sem sklenila, da je sedaj napočil čas za to spremembo,“ pa je naša resničnostna zvezdnica povedala za Žurnal24 in razkrila, kaj vse je lepotni strokovnjak popravil: "Zbrusili so čeljust in kost na čelu, popravili brado, dvignili obrvi, spustili lasišče. Male podrobnosti, ki so značilne bolj za moške obraze.“

Na poseg je odšla v Belgijo. "Pot je bila dolga, a se je izplačalo. Ves teden sem ostala v kliniki. Okrevanje je bilo zahtevno. V bistvu še vedno ni vse zaceljeno. Obraz se nekako celi do enega leta, se pa zdaj po štirih mesecih že vidijo rezultati. Ni me bolelo, je bilo pa neprijetno. Bila sem zatečena. Videti sem bila, kot bi me nekdo pretepel,“ nam je še zaupala. 

Pia z rezultatom ne bi mogla biti bolj zadovoljna. "Nekateri sprememb niso takoj opazili. Določeni popravki so bili tako minimalni, da se na hitro niti ne opazijo. Tisti, ki me dobro poznajo, pa so jih takoj opazili, na primer mama, ki me skoraj ne bi prepoznala,“ v smehu še pravi Pia.

Rezultat si oglejte na fotografijah v galeriji zgoraj.

Komentarjev 6
  • Avatar Annastilla
    Annastilla 00:54 28.december 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Dejan Vehovec 22:24 27.december 2021.

    "rojena pod srečno zvezdo" - ne spomnim se da bi mi kak trans do zdaj zgledal tako dobro, čestitke za pogum in rezultat

  • DIO 19:28 27.december 2021.

    Jaaa , sam surla je pa še skos prisotna :)