Magazin > VIP
15070 ogledov

Prijava: Zlatko naj bi uslužbenki grozil, da bo ponjo kmalu prišla smrt

zlatko Franci Kek
Zoper Zlatka policijska prijava ...

"Uslužbenka ministrstva za kulturo je prijavila grožnje, ki jih je v njeni pisarni izrekel Zlatan Čordić. Grožnje je takoj prijavila policiji. Ministrstvo za kulturo ostro obsoja vsako verbalno in fizično nasilje," so na Twitter profilu Ministrstva za kulturo sporočili sinoči in objavili policijski zapisnik, v katerem je med drugim navedeno, da je Zlatko uslužbenko med drugim vprašal, "ali se boji smrti" in "da bo ponjo kmalu prišla smrt". 

Kot še piše v zapisniku, naj bi se po teh izjavah "uzrl v nebo in prosil boga, kako naj mu pomaga". Ob odhodu pa je uslužbenki rekel, da ima štiri otroke in "da naj jih ima pred očmi". To naj bi večkrat ponovil, kot je še zapisala v zapisniku. Dogodek se zgodil 10. 2., ko je bil Zlatkov odvetnik z uslužbenko predhodno dogovorjen za sestanek. 

Za komentar smo prosili tudi Čordića. "Ker je bil odvetnik zraven, se jim zdaj  tresejo kolena. Midva sva dobila vpogled v spis in iz tam je razvidno, da so zlorabili svoj položaj in sedaj morajo lagati o drugih aferah, da se skrije njihova nesposobnost. Človek, ki je to napisal na Twitterju, je klasičen ligenj iz stranke SDS. Ta ista gospa je že govorila, da sem ji grozil, ali bi res spet prišla na sestanek z mano, če bi se bala za življenje? Njene besede ne pijejo vode, morda je čas, da jaz njo ovadim za krive obtožbe," je povedal. 

Komentarjev 46
  • pbr1 02:58 13.februar 2021.

    Grozljivo, da se tale musliman tako plodi sredi Slovenije.

  • ivo5 00:45 13.februar 2021.

    Ne razumem zakaj Zlatko prej ni pomislil, da ima 4 otroke doma. Pa tudi sicer, ne vem zakaj bi jih preživljala država. Najine 3 otroke sva z ženo preživljala sama ... Torej, zakaj sedaj Zlatko joka?

  • teo 22:53 12.februar 2021.

    Kje so organizacije NisiSama ali MeToo in podobne? Tu se moški spravlja nad žensko, ji grozi, nekatere ženske in moški pa to javno podpirate? Kako vas ni sram, vsaka oblika nasilja je zavržena in ogabna. Zlatko je v mojih očeh ...prikaži več izgubil ves ugled kot avtor, njegove pesmi se mi gabijo. Zakaj se pasivno podpira nasilneže?

Sorodne novice