Magazin > VIP
10766 ogledov

Princ Harry in Meghan sta zdaj profit "zavohala" v tem

meghan markle, princ harry Profimedia
Z Meghan bosta naredila to.

Princ Harry in Meghan sta začela sodelovati z Netflixom preko njunega produkcijskega podjetja Archewall productions, da bi knjižno uspešnico “Meet me at Lake” (Spoznaj me ob jezeru op. a.) spremenila v film.

Avtorica knjige, Carley Fortune, je potrdila novico na Instagramu in zapisala: "Nikoli si nisem mislila, da bom to objavila, a ker sem, se zdi primerno, da to počnem iz koče, kjer se je vse začelo. Navdušena sem, da lahko potrdim, da sodelujem s produkcijama Netflix in Archewall pri priredbi Meet Me at the Lake. Ljubezenska zgodba Willa in Fern mi je pri srcu in ne morem si predstavljati popolnejšega partnerstva. Pisanje te knjige je bil izjemen osebni izziv in videti, da je tako prepoznana, je res neverjetno."

Zgodba govori o srečanju dveh neznancev in kako se združita, ko najbolj potrebujeta drug drugega. Roman obravnava travmo, kot je izguba starša v prometni nesreči, podobno kot je Harry izgubil svojo ljubljeno mamo princeso Diano v tragični prometni nesreči, ko je bil star 12 let. Dotakne pa se tudi poporodnih težav, o katerih je Meghan spregovorila med zloglasnim intervjujem pri Oprah. Zgodba se odvija tudi v Torontu, kjer je Meghan živela, ko je začela hoditi s Harryjem.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4