Magazin > VIP
4729 ogledov

Prvi odziv Ellen DeGeneres: Voditeljica se je opravičila

ellen degeneres Profimedia
Po številnih obtožbah so sprožili notranjo preiskavo.

Ellen DeGeneres preživlja težke čase. Najprej se je oglasilo več sodelavcev, ki pravijo, da voditeljica pred kamero nosi masko vedno nasmejane ženske, v resnici pa je pravi zmaj, s katerim je težko delati.

O strupenem ozračju v studiu je za Buzzfeed spregovorilo tudi 36 nekdanjih članov Ellenine ekipe, ki trdijo, da so nekateri vplivni producenti mlajše zaposlene in zaposlene nižjega ranga, "ki se niso počutili dovolj vplivne, da bi lahko spregovorili“, spolno nadlegovali. 

Obtožbe so letele predvsem na izvršnega producenta Eda Glavina, ki naj bi ga že odpustili. Warner Bros. obtožb ni komentiral, so pa po objavi vesti, da so sprožili notranjo preiskavo, podali izjavo za javnost, v kateri so zapisali, da upajo, da bodo s preiskavo dobili jasno sliko o dogajanju na delovnem mestu.

Ellen se je opravičila

Ellen se je na zadnje obtožbe odzvala. V pismu, ki ga je poslala zaposlenim, je poudarila, da je na prvem sestanku z vsemi člani ekipe izrazila željo, da bi bilo delovno okolje zanje kraj sreče, v katerem bi bil vsak spoštovan. "Nekaj se je očitno spremenilo in razočarana sem, da ni tako. Za to mi je žal. Vsak, ki me pozna, ve, da je to v nasprotju z mojim verovanjem in željami za šov.“

Ellen prevzema odgovornost za vse, kar se je dogajalo na odru in za kulisami. "Zaradi eksponentne rasti nisem mogla vsega preverjati in sem se zanašala, da bo vsak po mojih zahtevah opravljal svoje delo. Tega vsi niso naredili. To se bo sedaj spremenilo. Zagotavljam, da se kaj takšnega ne bo več zgodilo,“ je še zapisala v pismu.

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star | Avtor:

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice