Magazin > VIP
59 ogledov

Raay ni imel časa za ženo

Zaljubljenca sta se poročila 16. aprila lani. (Foto: Boštjan Tacol) Žurnal24 main
Raay in Marjetka, ki sta poročena nekaj manj kot eno leto, sta imela zaradi službenih obveznosti decembra bolj malo časa zase, vendar bosta januarja in februarja nadoknadila zamujeno.

Decembra sta imela oba veliko obveznosti. "Včasih smo imeli vsako leto veliko nastopov in sva bila ves čas skupaj, letos pa je bilo tako, da sem bil jaz v studiu, Marjetka pa je učila pop petje." Zdaj se bo življenje umirilo in bosta lahko nadoknadila čas: "V januarju in februarju je malo bolj mirno, tako da imava konce tedna ponavadi zase."

Raay in Marjetka sta sicer poročena že od lanskega aprila, vendar se še vedno nista odpravila na poročno potovanje. "Preprosto ni bilo časa. Verjetno pa bova šla letos poleti." Lani sta načrtovala počitnice v Grčiji, vendar sta jih zaradi tamkajšnjih težav odpovedala. In kam se bosta zaljubljenca odpravila letos? "Zelo nama je všeč hrvaška obala, kjer se res spočiješ. Ne bi šla na Maldive ali v Egipt, mogoče pa bova šla v Grčijo. Prijatelj naju je navdušil tudi nad Tajsko."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.