Magazin > VIP
9788 ogledov

Rado Mulej v bolnišnici: Ni covid, ni kap …

rado mulej Facebook
Priljubljeni igralec je včeraj sporočil, da že nekaj dni leži na Otorinolaringološki kliniki.

Rado Mulej ima zdravstvene težave. Vedno nasmejani igralec je sporočil, da zaradi delne pareze obraznega živca, ki se kaže kot polovična ohromelost obraza, leži v bolnišnici. Stanje se običajno popravi samo od sebe brez zdravljenja. 

"Že kar nekaj dni sem na ORL kliniki - NI COVID, NI KAP ... je delna pareza obraznega živca zaradi mojega prenapornega delovnega tempa. Pred vami je dolgo branje, vendar sem moral izliti srčne občutke o teh prečudovitih, nezemeljskih ljudeh. ZGLEDUJMO SE PO NJIH,“ je zapisal Rado in se za požrtvovalnost zahvalil vsem, ki delajo v zdravstvu. 

"Zdravniki, medicinske sestre/bratje, tehniki, reševalci, kuharji, čistilci, razkuževalci, prostovoljci, v glavnem vsi, ki na katerikoli način delate v zdravstvu in negi, prosim sprejmite moj ponižen in iskren poklon. Večino dneva se nesebično, požrtvovalno žrtvujejo in se izpostavljajo okužbi, za katero še ni zdravila, in to zgolj za to, da pomagajo sočloveku - pregoreli, utrujeni, pa vendar z iskrenim nasmeškom na obrazu le za to, da bo lažje nam. Polni so optimizma, prijetne tolažbe, srčnosti … ko je pacientu najtežje, si vzamejo čas in te bodrijo, pozabavajo, z mislimi odpeljejo stran od bolečine … to so angeli. Že nekaj dni skrbijo tudi zame in jih imam čast opazovati, doživljati - to, ljudje moji, je nadčloveško … kakšen entuziazem, srčnost, nesebičnost, profesionalizem, brezpogojna pomoč … Kaj jih poganja? Nič drugega kot le skrb in želja po pomoči sočloveku. Od preobremenjenosti uničujejo svoja življenja, da rešujejo naša,“ je zapisal Mulej in državo pozval, naj vsem v zdravstvu poveča plače, "naj bodo za vedno oproščeni plačila vsakršnega zavarovanja, naj bodo oproščeni plačil davkov, oproščeni plačil vrtcev in šol za svoje otroke, naj imajo status nadčloveka, kar tudi so.“

"Kar se mene tiče, so to moji bogovi,“ je še dodal Rado.

Ze kar nekaj dni sem na ORL kliniki - NI COVID, NI KAP...je delna pareza obraznega zivca, zaradi mojega prenapornega...

Objavil/a Rado Mulej dne Četrtek, 26. november 2020
Komentarjev 1
  • Ender3 13:24 27.november 2020.

    Še eden bednik, ki skrbi za samopromocijo v madijih.

Sorodne novice