Magazin > VIP
3333 ogledov

Razkrita skrivna lokacija, kjer bo okrevala Kate Middleton

kate middleton Profimedia
Umaknila se bo pred očmi javnosti.

Za princeso Kate so težki meseci. Najprej je morala na abdominalno operacijo. Bolnišnico, kjer je okrevala 13 dni, je zapustila 29. januarja. Z dvora so takrat sporočili le, da se bo vojvodinja k svojim obveznostim vrnila po velikonočnih praznikih. Kot sedaj vemo, se to ni zgodilo. 22. marca je Kate namreč razkrila, da se bori z rakom

Družina se je le nekaj dni po objavi vesti umaknila na posestvo Amber Hall, kjer so preživeli praznike. Po praznikih so se otroci vrnili v šolo, William pa na delo. Sedaj pa naj bi Kate in William razmišljala o umiku princese v prizidek Adelaide Cottage, da bi se tam popolnoma osredotočila na svoje zdravljenje. Prizidek je trenutno prazen in kraljevi par naj bi razmišljal o njegovi prenovi. 

Ker se princ William zaveda nadzora nad porabo javnih financ, ki pripadajo kraljevi družini, naj bi razmišljal, da bi prenovo kril iz lastnega žepa. Adelaide Cottage namreč ponuja idealno lokacijo zaradi bližine osnovne šole Lambrook, ki jo obiskujejo princ George, Louis in princesa Charlotte, piše Mirror.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 17:43 18.april 2024.

    Kakšna zaupna informacija. Ali dvorjani ne poznajo cenzure..