Magazin > VIP
8823 ogledov

Regina snaho pokritizirala le v tem

Regina Saša Despot
Takšen odnos ima Regina s svojo snaho. Je tašča iz pekla ali nebes?

Pevka Irena Kogoj - Regina je znana po svojih izpiljenih stajlingih, prav tako je do pikice urejen tudi njen dom, kjer pa si navzkriž pogosto pride s snaho. "Zelo veliko dela si dam kar se tiče stiliranja mize, s pogrinjki vedno presenetim. Nora sem na kozarce, doma jih imam ogromno, saj mora biti za vsako pijačo svoj kozarec. Punca od sina pa je taka, da si vzame prvi kozarec in si natoči vino, jaz pa zraven cvilim, da to ni pravi kozarec," v smehu pove Regina.

Je torej tašča iz pekla? "Ne, čez njo nimam nobene pripombe, jaz jo imam kot za svojo hči. Od nekdaj sem si želela imeti hčerko. Skupaj sta že štiri leta, kar je veliko, glede na to, da sta začela pri osemnajstih. Nisem zmaj tašča. Kakšne stvari ji res povem, ampak to tako, kot bi bila moja hči. Res nimam občutka, da mi jemlje mojega sina, to sploh ne. Me pa večkrat ogovorijo kot da je moja hči, v stilu, vajina mama, ko smo kje skupaj s sinom. Vzamem jo tudi s sabo v šoping, da mi malo svetuje in na vse take ženske zadeve,"  še pojasnjuje Regina. Lepo, kajne?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice