Magazin > VIP
21148 ogledov

Russell Crowe sedaj neprepoznaven

Russell Crowe
1/9
Profimedia
Bi ga prepoznali?

Igralec Russell Crowe, ki je včasih veljal za najbolj privlačnega igralca in ga poznamo iz filma Gladiator, je danes neprepoznaven. 59-letnik je bil pred dnevi opažen na glasbenem festivalu v Sanremu v Italiji v družbi svoje partnerke Britney Theriot, s katero se poznata od leta 2013, par pa sta šele slaba štiri leta. Russell je po tem, ko je pokadil cigareto, pozdravil oboževalce in se z njimi fotografiral.

Že nekaj let se govori o igralčevi slabi fizični pripravljenosti, saj od gladiatorskih mišic ni ostalo čisto nič. Britney naj bi bila do njega potrpežljiva in naj bi mu dala čas, da težo izgubi, ko bo pripravljen, saj Russell drugače o tem noče govoriti. Igralec je v preteklosti imel osebne trenerje, a naj bi jih vse odpustil, saj ne mara telovaditi. Prav tako je vir blizu njega povedal, da bi lahko najel kuharskega chefa, a se rajši prehranjuje z burgerji in pomfrijem, piše Daily Mail. 

Kako je bil videti prej in kako je videti sedaj, si oglejte v galeriji. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • boris830 16:13 19.februar 2024.

    Jaz ne vidim težave iz vidika kariere in pridobivanja igralskih vlog. Včasih je bil gladiator, danes je Dedek Mraz. O slednjem je precej več filmov kot o gladiatorjih. Itak živimo v času franšiz. Evo, Russell ima lahko svojo.

  • bozo197 14:12 19.februar 2024.

    Par kilogramov, par let in brada, potem pa možakar postane neprepoznaven ... hehe ... dajte no se smešit !

  • Boris 13:42 19.februar 2024.

    Koga to sploh briga ? A, ja, marketing. OK. Ne.