Magazin > VIP
8945 ogledov

Schwarzenegger: Starši danes vzgajajo slabiče

Arnold Schwarzenegger Epa
76-letni Arnold Schwarzenegger je v pogovorni oddaji pri Howardu Sternu dejal, da starši danes vzgajajo generacije slabičev in šibkih ljudi. Sam je hčerki zaradi grdega obnašanja zažgal čevlje, sinu pa vzmetnico vrgel v bazen.

"Terminator" in nekdanji guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger ima iz različnih zakonov pet otrok. Vendar je zelo zaskrbljen, ker se boji, da bodo otroci, ki jih danes vzgajajo starši, postali slabiči. Po njegovih besedah bodo ostali "dojenčki."Njegova izjava po gostovanju v oddaji Howarda Sterna je dvignila veliko prahu. Igralec vztraja, da se morajo ljudje znati boriti in se skozi življenje prebiti tudi z "bolečino, bedo in nelagodjem', da bi se utrdili".

Sternu je priznal, da je nekoč za kazen zažgal hčerkine čevlje. Schwarzenegger je pojasnil: "Moja hčerka je imela to navado, da si je sezula teniške copate in jih postavila kar ob kamin."

Sinu pa je vzmetnico vrgel s terase v bazen, potem ko ni pospravil postelje. "Moj sin je naročil, naj mu pospravi posteljo, kar ni bilo dovoljeno. Ko sem enkrat prišel domov in je bila postelja postlana brezhibno, sem ga pogledal in vprašal: 'Patrick, si to naredil?' Rekel je: 'Ne, nisem.' Zato sem zgrabil vzmetnico, odprl vrata in jo vrgel z balkona v bazen! Potem jo je moral nekako zvleči nazaj do sobe."

"Več kot izkusiš stvari, ki so neprijetne, jih ne maraš, bolj trden postaneš, več lahko dosežeš. Tako preprosto je," pravi avstrijski mišičnjak, ki je priznal, da je zaradi svojega otroštva kot odrasel človek postal nepopustljiv, in za ameriške standarde strog starš.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Avatar zoo
    zoo 14:36 08.oktober 2023.

    Bo pa že vedel, sin nacija Gustava. :P

  • Kmodri 12:58 08.oktober 2023.

    To nam razlaga tip, ki se filall s steroidi!

  • tamara8 09:34 08.oktober 2023.

    Še ne dolgo tega nam je dal vedeti v svojih spominih, kako je prenašal "abuse" oz. trpinčenje s strani razočaranega očeta, povratnika iz II. svet. vojne, zdaj se pa šopiri pred kamerami! Obstaja tudi balansirana vzgoja in ekstremni prijemi!