Magazin > VIP
31022 ogledov

Sedaj še slabe novice za hčer Bruca Willisa, tega si niso zaslužili ...

Bruce Willis, Rumer, Scout, Tallulah Willis FameFlynet Pictures
Družina Willis je v zadnjih mesecih šla skozi pekel in njihovih bojev še zdaleč ni konec.

Odkar so zvezdniku diagnosticirali bolezen, ki vpliva na sposobnost komuniciranja, mu je družina nudila izjemno podporo in njegove oboževalce redno obvešča o Bruceovem stanju. Igralec se je umaknil iz soja žarometov, kasneje pa so mu diagnosticirali še eno bolezen, frontotemporalno demenco. "Odkar smo spomladi 2022 objavili Bruceovo diagnozo afazije, je njegovo stanje napredovalo in zdaj imamo bolj specifično diagnozo: frontotemporalna demenca (znana kot FTD)," je sporočila njegova družina.

Ker je njegova bolezen prizadela tudi ženo, bivšo ženo in njegove hčerke, ima njegova hčerka Tallulah, ki si jo igralec deli z Demi Moore, težave z duševnim zdravjem, ki postajajo hujše s tem, ko se očetovo zdravstveno stanje slabša. Tallulah je odkrito spregovorila o svoji anoreksiji, potem ko jo je zapustil njen zaročenec Dillon Buss, manj kot tri mesece po očetovi diagnozi afazije. Po poročanu virov se Bruce zaveda trpljenja svoje hčerke. "Bruce je videl, kako se izčrpava, in to je samo poslabšalo njegove težave," je dejal vir. Tallulah so diagnosticirali mejno osebnostno motnjo, potem ko se je po razhodu prijavila v bolnišnično ustanovo.

V eseju, ki ga je napisala za revijo Vogue, je pojasnila, da se je njen boj z anoreksijo začel, ko je začela jemati zdravila za ADHD. "Prvič sem se počutila pametno," je povedala o jemanju svojih zdravil. "Vendar sem začela uživati ​​tudi v stranskem učinku zdravil, ki zavirajo tek. Videla sem način, kako pregnati nerodno pubertetnico v korist drobne pikice. In tako kot pri mnogih ljudeh z motnjami hranjenja se je moj občutek o sebi pomešal," je med drugim razkrila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski)

Komentarjev 1
  • miro8 15:42 22.november 2023.

    Preveč denarja za nič ali malo dela, zlata žlica v ustih od rojstva, slaba izobrazba...potem pa je kot je. Pa tudi zloraba substanc je pri teh kategorijah ljudi prej pravilo, kot izjema.

Sorodne novice