Magazin > VIP
2315 ogledov

Selena Gomez pozabila na prijateljico, ki ji je rešila življenje

Francia Raisa, Selena Gomez Profimedia
Hvaležnost je kmalu izpuhtela.

Selena Gomez je pred leti izvedela, da ima sistemski eritematozni lupus. Leta 2017 ji je prijateljica Francia Raisa darovala svojo ledvico in takrat je to Selena preko Instagrama delila tudi s širšo javnostjo. Ob objavi fotografije, na kateri se s prijateljico na bolniški postelji držita za roke, je takrat še zapisala:
"Zavedam se, da so nekateri moji oboževalci opazili, da sem del poletja preležala in me spraševali, zakaj ne promoviram svoje nove glasbe, na katero sem bila izjemno ponosna. Izvedela sem, da moram zaradi lupusa na presaditev ledvice. To sem morala narediti za svoje zdravje. Iskreno se veselim, da bom z vami kmalu delila svoje potovanje skozi zadnjih nekaj mesecev, kot sem si vedno želela. Do takrat pa se želim javno zahvaliti svoji družini in neverjetni ekipi zdravnikov za vse, kar so naredili zame pred operacijo in po njej. In končno, ni besed, s katerimi bi opisala, kako se lahko zahvalim svoji čudoviti prijateljici Francii Raisi. Dala mi je največje darilo in žrtvovanje s tem, da mi je darovala svojo ledvico. Neverjetno sem blagoslovljena. Tako zelo te ljubim, sestra."

Toda nekateri namigi zdaj kažejo, da je Selena prekinila prijateljski odnos s svojo rešiteljico. V nedavno izdanem dokumentarcu Selena podrobno govori o operaciji, ki ji je spremenila življenje, a nekdanje prijateljice ne omeni niti z besedo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.