Magazin > VIP
9589 ogledov

Slovenska igralka zvezdnica mehiških telenovel

Sandra Debelak instagram
Ko je bila v Sloveniji zavrnjena, je to ni ustavilo.

Sandra Debelak, ki jo v novi slovenski seriji Skrito v raju spremljamo kot Ines Stražar, je svojo igralsko kariero začela graditi v Mehiki, in sicer v Televisini igralski šoli CEA (Centro de Educación Artística), kamor je bila sprejeta po tem, ko na slovenski AGRFT ni imela sreče. A to je ni ustavilo. Kot je povedala pred nekaj  leti za 24 ur, se je njena želja po igranju rodila že v otroštvu, največja pa je bila, ko je spremljala serijo Rebelde produkcijske hiše Televiso.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Debelak (@sandrichhh)

Na avdicijo se je prijavila kot ena izmed 6000 kandidatov, od tega pa jih 500 povabijo naprej. Samo 50 srečnežev dobi vstopnico za šolo, kjer pouk traja od ponedeljka do petka, in sicer med 8. in 20. uro. Sandra je pred leti za 24 ur povedala, da so pri preverjanju prisotnosti zelo strogi. Če se ne trudiš, te lahko hitro vržejo iz šole, je dejala. 

Po končani šoli je Sandra snemala telenovele in reklame. Njena prva vloga je bila v nanizanki La Rosa de Gaudelupe. Igrala je tudi v Despertar  contigo, El señor de los cielos, Like la leywenda, Por amar sin ley, v kateri je zaigrala skupaj s priljubljenim igralcem Davidom Zepedo idr.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.