Magazin > VIP
12716 ogledov

Smrt Robina Williamsa: Vizažistka razkrila žalostne podrobnosti

robin williams EPA
Izšla je biografija Robin, ki razkriva nove podrobnosti iz življenja igralca Robina Williamsa.

Komik in igralec Robin Williams, ki si je leta 2014 vzel življenje, je imel hude težave s spominom, kar mu je zelo oteževalo snemanje zadnjega filma - Noč v muzeju: Skrivnost grobnice, pri katerem je sodelovala tudi Cheri Minns. "Vsak dan je jokal v mojem naročju. Bilo je grozno. Grozno. Njegovim ljudem sem povedala, da sem le vizažistka in da nimam znanja, da bi mu pomagala," je povedala Cheri, ki je Williamsu svetovala, naj začne spet nastopati kot komik. "Jokal je in rekel: ’Ne morem, Cheri. Ne znam več. Ne znam več biti smešen.’"

Robin Williams Magazin Nekaj ur pred smrtjo poiskal pomoč

Cheri je svoje zadnje trenutke s komikom razkrila avtorju Davu Itzkoffu, ki je napisal biografijo Robin, v kateri tudi piše, da je imel komik nevrodegenerativno bolezen, kar je pred časom potrdila tudi njegova vdova. 
robin williams Napovedal smrt Magazin Williams v filmu napovedal svojo smrt

Maja 2014 so zdravniki pri zvezdniku, ki je imel tudi napade tesnobe in depresijo, diagnosticirali še Parkinsonovo bolezen. Billy Crystal, Robinov dobri prijatelj, je povedal, da se je po diagnozi zelo spremenil. "Še nikoli ga nisem videl tako prestrašenega. On je bil najbolj pogumen umetnik, ki sem ga poznal, takrat pa sem pred seboj videl le prestrašenega moškega," je povedal igralec. robin williams zelda Magazin Williams zadnje besede namenil hčerki
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.