Magazin > VIP
18515 ogledov

Spolne odnose s Hughem Hefnerjem primerjala s posilstvom

Karissa Shannon, hugh hefner Profimedia
Karissa Shannon pravi, da je vesela, da je splavila Hefnerjevega otroka.

V dokumentarni seriji Secrets of Playboy nastopa tudi danes 32-letna nekdanja Playboyeva zajčica, Karissa Shannon, ki je brez dlake na jeziku spregovorila o trpljenju, ki ga je doživela v vili Hugha Hefnerja.

Shannon je spolne odnose z ustanoviteljem revije Playboy primerjala s posilstvom, izjavila pa je tudi, da je vesela, da je splavila njegovega otroka. "Moje telo se mi je gnusilo. Kot bi bil v meni vesoljec," je dejala svetlolaska, ki je zanosila pri 19. letih, Hefner pa je bil takrat star 84 let.

Hefner je Karisso in njeno sestro Kristino k sebi zvabil, ko jima je bilo 18 let. Dekleti danes priznavata, da sta bili zelo naivni, saj nista verjeli, da Hefner "spi z vsemi temi ženskami".

Kruto resničnost sta spoznali takoj po vselitvi v vilo. Na njun 19. rojstni dan ju je v Hefnerjevo spalnico zvabila Kendra Wilkinson, in sicer pod pretvezo, da bodo skupaj kadile marihuano. Ko je prišel Hefner, je Kendra izginila, Hefner pa jima je ponudil tablete za sprostitev. Karissa pravi, da še nikoli ni bila tako pijana kot tistega večera, ko ju je zvezdnik prisilil v "trojčka". "To se je zgodilo na najin rojstni dan. Tega ne pozabiš."

Opisala spolni odnos s Hefnerjem

Karissa je pred kamero opisala spolne odnose s Hefnerjem. "Predstavljajte si, kako se njegova stara roka trese, ko se dotakne prsi. Kot bi seksal s svojim dedkom. Tam je ležal in gledal gor: 'Moji punčki, moji punčki. Radi me imata.' Po tej noči moje telo ni bilo več moje. Gnusilo se mi je."

Dekleti sta še razkrili, da sta bili vsak večer pijani in da sta se obe okužili s klamidijo. Po tem odkritju sta s Hefnerjem spali le še dvakrat.  

 

Komentarjev 8
  • Avatar mahatma2
    mahatma2 20:48 03.april 2022.

    Ne ve kaj je res in kaj ne , me ni bilo zraven Edino kar tule lahko napišem je dejstvo , da glede na ogromno število žensk , ki so mu delale družbo v postelji se oglašata samo ti dve.

  • Orto 21:34 31.marec 2022.

    Kdo je bolj pokvarjen in sprevržen, 19 letnica, ki seksa za denar s 84 letnikom ali 84 letnik, ki seksa za užitek z 19 letnico. Oba sta polnoletna in opravilno sposobna, odgovori naj si vsak sam. Pa še nekaj, kje ...prikaži več so bile vse te "zlorabljene" za časa njegovega življenja, lahko bi zadevo prijavile policiji ali tožilstvu, je pa res, da bi potem morale pričeti delati, kot vsi normalni ljudje.

  • jan631 20:57 31.marec 2022.

    Kuzli sta mu dali samo zaradi denarja.Sedaj pa pokojnika šinfata.Fuj in fej.