Magazin > VIP
54311 ogledov

Tako je danes videti naš elitni par Senica-Kresal

Miro Senica in Katarina Kresal. (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Še vedno redna obiskovalca družabnih prireditev ...

Odvetnika Miro Senica in Katarina Kresal že vrsto let uživata v družbi drug drugega, ni pa skrivnost, da uživata tudi v umetnosti in kulturi in zato redno obiskujeta tovrstne dogodke. Konec leta sta si tako privoščila tudi eno izmed baletnih predstav. Opera in Balet Slovenskega narodnega gledališča Maribor sta v koprodukciji s Cankarjevim domom Ljubljana in v sodelovanju z Opernhaus Zürich, novembra 2023 v Dvorani Ondine Otta Klasinc premierno uprizorila balet Faust v koreografiji Edwarda Cluga na glasbo Milka Lazarja pod taktirko Simona Krečiča. V tej premieri sta uživala tudi Senica in nekdanja notranja ministrica Katarina Kresal, ki je lansko leto dopolnila 50 let. Tega jubileja ji vsekakor še ne bi pripisali, saj je v odlični formi, na omenjeni premieri je med drugim pokazala tudi zavidanja vredne in skoraj manekenske noge, ko si je nadela krajšo črno obleko. 

Miro Senica in Katarina Kresal | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

Da sta še vedno skladen par, ni deleme, tako lepo pa je o njunem dolgoletne ljubezenskem in tudi poslovnem razmerju za revijo Obrazi pred tremi leti povedala Katarina: "Res sem srečna, da sem našla sorodno dušo, saj je težko najti nekoga, ki ti ustreza. Kot par sva super, zanimajo naju iste stvari, poklopiva se v pravniškem razmišljanju, sva najboljša prijatelja, ljubimca in partnerja. Ker je to zelo redko, je treba to skrbno negovati."

Miro Senica in Katarina Kresal | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

 

Komentarjev 24
  • Željko 09:12 14.januar 2024.

    Res lep pasje fukalski par. Zgleda da je še nekaj posledic ostalo sploh na nosu od takrat ko je kuža rekel zdej pa dost 😁

  • Nogo Bozo 22:41 13.januar 2024.

    A gaj en v surlo ugrizni?

  • alojz73 21:02 13.januar 2024.

    Dajte možje pogledati doma,ko imate 50 letnice.Še vedno je dobra.

Sorodne novice