Magazin > VIP
30444 ogledov

Tako nenavadno je Luka Modrić začel svoje ljubezensko razmerje!

Luka Modrić Profimedia
Zdaj je znano, kako sta začela.

Luka Modrić, ki je včeraj z dvema zadetkoma Hrvaško popeljal v finale Lige narodov, je razkril, kako sta se s soprogo, s katero sta skupaj od njegovega 20. leta, spoznala. 

Lukov nogometni agent Zdravko Mamić je nekoč dejal, da je bil Luka že od začetka kariere izjemno discipliniran. Modrić vsako svojo tekmo snema in si jo doma ogleda, da lahko popravi svoje napake. Prav v Mamićevi agenciji je delala Lukova sedanja žena Vanja, sicer ekonomistka, ki je bila v času, ko sta se z Luko spoznala, stara 25 let.

Ljubezenska zgodba se je začela, ko sta se po telefonu pogovarjala tri ure, po šestih mesecih pa sta že živela skupaj. Leta 2010 sta se v Zagrebu odmevno poročila in v zakonu so se jima rodili tri otroci: Ivan, Emma in Sofija. Vanja se sicer javnosti ne rada kaže, naj pa bi imela velik vpliv na Lukove karierne odločitve. Po vsaki tekmi naj bi mu pripravila zrezek, piše hrvaški Index.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Avatar Boris Hribljan
    boris42 14:33 15.junij 2023.

    Modrić, če ne bi bil tako znan nogometaš ne bi nikoli in nikdar imel take lepotičke! Bodimo realni in ga dobro poglejte! Grd je, sluzast, ves mozoljast, res se je mati narava poigrala z njim in njegovim videzom! Pa glede ...prikaži več na njegov način govora tudi pod streho nima kaj dosti! V šoli so ga morali sošolci vsakodnevno maltretirati!

  • Avatar Leon
    Leon 14:15 15.junij 2023.

    Luka je faca ,ki je posodil lik Bob Rocku iz stripa .

Sorodne novice