Magazin > VIP
47 ogledov

Tako se je razpletlo z Mirelinim starejšim sinom

Mirela Voyo/ zurnal24.si
Zmagovalko šova Big Brother je grizla le še ena stvar, ki pa jo je na srečo že uredila.

Mirelin starejši sin, ki se bo v jeseni vpisal v gimnazijo, se po koncu šova ni želel srečati s svojo mamo, a očitno so se zamere ohladile.

"Stvari so se uredile, tudi s starejšim sinom sva se videla in pogovorila, kar mi je najbolj pomembno. Da je on ok, da je vse v redu in da se imava še zmeraj rada. To je najbolj važno, vse ostalo je nepomembno. Hvala bogu, da so se stvari začele obračati na bolje," pravi starleta, ki se  v začetku mesece iz Novega mesta seli v Šiško, kjer bo prostor za oba sinova in tudi njeno sestrično Ivano, s katero se odlično razume.

Mirela si bo po selitvi vzela nekaj dopusta in se s sinovoma odpravila na enotedenske počitnice v tujino: "Po vsej tej izolaciji, rabim minimalno en teden. Vsekakor pa imam željo na dopust odpeljati oba otroka."

Komentarjev 3
  • Tarzan U Jane 13:57 03.julij 2016.

    prdnila je? ker zadnjič sem nekje slišal,da jo nekaj prebava heca,pa zdaj ne vem če je res al je bila samo medijska raca,dajte nas bolj frekventno obveščat, prosim

  • 1111 12:44 03.julij 2016.

    ...žurnalčki...lepo nedeljo tudi vam!

  • patron 09:33 03.julij 2016.

    en teden rab za otroka, pol bosta pa itak očeta skrbela za njiju, da bo starleta poiskala ravno pravšnju kitu, sponzorja......bruhaha