Magazin > VIP
45468 ogledov

Tako zaljubljeno gleda našo voditeljico, kaj bo na to rekel njen slavni fant?

Tara Zupančič Instagram Instagram
Njenega fanta ni bilo na koncertu ...

Simpatično voditeljico Taro Zupančič smo spremljali v oddajah in šovih Zvezde plešejo, Pop In in Kuhinja na kolesih in je tako rekoč že stalnica TV programa, kljub temu trenutno ne načrtuje vodenja nobene oddaje ali šova, kar pa ne pomeni, da sedi križem rok. Tara ima namreč še eno plat, ustvarjalno, iz katere je naredila tudi lasten posel, ki obsega kar dve blagovni znamki, Varishana voice in Varishana Takamao, poleg svoje spletne trgovine, pa skrbi še za eno spletno trgovino, ki je povezana s tekstilom in glasbo, tako kot njena. Tara ustvarja personalizirane zvočne slike in nakit ter pisana oblačila za prosti čas. 

Tara se je pretekli konec tedna znašla v Trstu na koncertu Maneskinov in v objavi na Instagramu je zapisala: “Če hočete videti, slišati, čutiti, vonjati, izkričati se, doživljati, v zraku zaznavati, okušati in miselno se dotikati karizme, potem pojdite na koncert od Maneskina.”

Opazili smo, da jo na prvi sliki zaljubljeno gleda skrivnostni moški, kar je vzbudilo dvome, ali sta z Matevžem Šaleharjem Hamom še skupaj. Poklicali smo jo in povedala nam je: “Ne, ne, sploh nisem pomislila na to, da bi si kdo to mislil. To je bila samo družba na koncertu in pokazatelj tega, kako smo se imeli. Je pa res, da Hama ni bilo zraven,” je dejala Tara. Potrdila nam je, da sta s Hamom še vedno srečno skupaj.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • Idioti 13:13 27.julij 2023.

    Nikol slišal !

  • Zvono 21:44 23.julij 2023.

    Čeljust samovšečna, izražanje pa 😱, kot da ne bi končala niti osnovne šole.

  • smejka 19:49 23.julij 2023.

    Fakking auša🤑

Sorodne novice