Magazin > VIP
22136 ogledov

Takšen dom ima Manca Špik

manca špik Instagram
Kakšen čudovit kavč!

Naša priljubljena pevka Manca Špik na Instagramu redno objavlja utrinke iz svojega življenja in tudi iz svojega doma. Njeni oboževalci so navdušeni, saj jim je na ta način omogočila vpogled v svoj svet in v svoj raj, ki si ga deli s hčerkico, 

Lepotica je februarja razkrila, da se je po osmih letih končala njena zveza z Borutom Cafom, očetom hčerke Lane. Več o tem TUKAJ.

Družinica že prej, pred krizo zaradi koronavirusa, ni živela skupaj. "Tega, da z Borutom ne živiva skupaj, nisem nikoli skrivala. Oba imava zelo natrpan urnik, vsak na svojem koncu. On na Obali, jaz pa po celotni Sloveniji, predvsem pa v Ljubljani, kjer sva si z Lano ustvarili najin drugi dom. Do te odločitve je prišlo po letu in pol skupnega bivanja na Obali, saj sva ugotovila, da bi bil tempo resnično prehud in predvsem Lana ne bi imela od tega popolnoma nič koristnega. Z Lano imava tako kar tri »domove«, enega na Obali, drugega  v Ljubljani ter tretjega na moji rodni Bohinjski Beli," nam je pred časom zaupala.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.