Magazin > VIP
10989 ogledov

Takšno sovražno pismo je dobila Alma Rekić

Alma Rekić M24.si
"Ko dobim kup komentarjev, tvitov, osebne pošte, se vedno bolj zavedam, da živimo v zelo sovražnem okolju,ki se vedno bolj potencira.“

Alma Rekić, ki na volitvah kandidira na listi Levice, je prejela sovražno pismo, ki ga je objavila na Facebooku. V njej jo, očitno simpatizer SDS, sprašuje, kako si drzne kandidirati za slovenski parlament. Dodal je tudi, da bodo, ko bo dobil SDS večino, "čefursko golazen natrpali v živinske vagone in jih izterjali v Bosno“.

"Ko dobim kup komentarjev, tvitov, osebne pošte, se vedno bolj zavedam, da živimo v zelo sovražnem okolju, ki se vedno bolj potencira. Krivi smo pa sami kot narod, da se pustimo voditi tja po nepotrebnem, na podlagi dramatičnih naslovov v medijih, ne da bi vsaj prebrali članek. Ne glede na to, ali gre za uspehe, zmage, politiko je vedno prisotno pisanje v sovražnem in žaljivem tonu. Sama prejem kar precej tega, a me žalosti dejstvo, da tisti, ki mi pišete, se imate za ne vem kakšne patriote, čistokrvne Slovence, grozite z izgonom. Je to Kristusov nauk? Nikakor,“ pravi Alma, ki jo je širša Slovenija spoznala kot žirantko v šovu MasterChef.


"Ponosna sem na svojo mater, svojega očeta, ponosna sem na svoje korenine in da sta me vzgojila v vrednotah, s katerimi vzgajam tudi svojega sina. V sebi ne nosim nestrpnosti, diskriminacije, predsodkov. Ponosna sem na vse prijatelje različnih veroizpovedi, ki so kljub vojnim grozotam na območjih ohranili dostojanstvo in spoštovanje. Vsi ki ste deležni kakršne koli oblike sovražnega govora, ne obupajte, še vedno spoštujte vse, pokažite da ste boljši. Pisateljem in pošiljateljem pa želim vse dobro, svojo pomoč pa še vedno ponujam,“ je še dodala Rekić.

Komentarjev 19
  • forex 17:38 31.maj 2018.

    Glede na pisavo gre za otroka,ki se želi igrati politiko,oz. Že videno manipulacijo nasprotne strani,ki mu sledi strah pred sds. Sramota. Čeprav mislim,da bi jj lahko objavil biblijo takšnih groženj. Kdorkoli zagovarja tak nivo komunikacije definitivno ni resen,da mu gre ...prikaži več za državo. Dejstvo pa je,da ima sds daleč največ članstva kot politična stranka,tu gre za simpatizerja, ki jih mrgoli na nasprotni strani marksa,komunizma... Kot opažam sam,gre za t.i. Fašistoiranje stranke sds,z namenom deskre

  • Friderik1950 14:46 31.maj 2018.

    Morda 'nastavljena' zgodba, ne vem. Sicer pa: Slovenci lahko zagovarjamo nacionalne vrednote, če še jih je sploh kaj ostalo, če se malo pošalim, ne smemo pa biti pri tem nesramni do pripadnikov drugih narodov, ki so mnogi, rojeni že v ...prikaži več Sloveniji in so kakorkoli pomagali ali še pomagajo graditi to našo ubogo skupno domovino. Taki, ki se spravljajo na poštene 'čefurje' so ničvredni za Slovenijo, kot njihovo početje samo.

  • klincek 13:48 31.maj 2018.

    Dobr piše tale Lukec.

Sorodne novice