Magazin > VIP
44898 ogledov

To po ukinitvi oddaje v Petek zvečer počne Melani Mekicar

blaž švab, melani mekicar RTVS
Melani Mekicar se je "preselila" tudi na konkurenčno televizijo.

Glede prihodnosti voditeljica Melani Mekicar lansko leto ni želela odgovoriti, a ponovno jo lahko gledamo na TV ekranih. Oddaja V Petek zvečer, ki je vsak petek na 1. programu TV Slovenija postregla z dobro uro glasbenih izvedb in avtorskega humorja, se je po novem letu umiknila s programa. Voditelj Blaž Švab je za Žurnal24 že razkril, da se bo prihodnje leto posvečal predvsem glasbi. Prav tako je potrdil, da že ima nekaj novih televizijskih idej, a da se bo v prihodnjem letu bolj intenzivno posvetil predvsem Modijanom.
Medtem ko je njegova sovoditeljica Melani Mekicar veliko bolj skrivnostna, na vprašanje, kaj bo počela po ukinitvi oddaje, nam ni odgovorila, smo pa decembra vprašali TV Slovenija, ali Melani ostaja na televiziji. "Melanie Mekicar je pustila velik pečat v razvedrilnih oddajah TV Slovenija in vsekakor še naprej računamo nanjo. Ker smo prenehali s produkcijo oddaje V petek zvečer, trenutno nimamo angažmaja zanjo, vendar jo bomo pri glasbeno razvedrilnih projektih vključili takoj, ko bo to mogoče," so odgovorili.

Sedaj je že jasno, da bomo Melani še naprej lahko videvali na našem programu in to ne le na TV Slovenija, temveč tudi na Pop TV. Voditeljica je namreč zaigrala v kar dveh serijah. Na TV Slovenija jo bomo gledali v seriji Življenje Tomaža Kajzerja, kjer igra stevardeso, v tej seriji je v najstniških letih že nastopila. Gledali pa jo bomo tudi v novi serji na Pop TV Skrito v raju, kjer igra najboljšo prijateljico glavne junakinje. 

Komentarjev 14
  • Zvono 17:52 15.januar 2024.

    Drugega, kot se ves čas neumno režati, tako ne zna. Pa še ta smeh ni pristen, ampak zaigran.

  • Ender3 16:08 15.januar 2024.

    Čudo božje koliko kritike nad lepo, simpatično deklo katero bi si vsak normalen moški zaželel.

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 15:59 15.januar 2024.

    slavauk22 , Kdo je koga porival? Ti nje vsekakor nisi!!! Sicer pa, komu mar, kaj počne to otroče!!! Povsem nepomembno za 99,99 % slovenskega prebivalstva!!!!

Sorodne novice