Magazin > VIP
4120 ogledov

Toliko knjig so prodali v Harryjevem domačem kraju

Harry Prtscr
Uspeh?

Vedno znova in znova so britanski časopisi pošiljali poročevalce v Montecito, mesto v okrožju Santa Barbara v Kaliforniji, kjer živita Harry in Meghan, da bi poskušali najti ljudi, ki bi govorili slabo o vojvodi in vojvodinji Susseški. A na njihovo presenečenje je zelo malo prebivalcev Montecita zagrizlo v vabo. V nasprotju s pričakovanji so bili novinarji nad mestom navdušeni, a seveda niso nikoli javno priznali, da ima Harry zdaj veliko boljše življenje, da je srečnejši, kot je bil kadar koli prej, predno se je preselil v Kalifornijo in da je imel vse razloge, da zapusti Veliko Britanijo.

Zdaj so britanski mediji le prišli na svoj račun, ko je lastnica lokalne knjigarne v Montecitu, Mary Sheldon za The Guardian povedala, da je prodala le 30 izvodov knjig Spare (Rezerva), odkar je knjiga izšla. A je ob tem dodala, da so še nekaj izvodov domačini rezervirali in jih nameravajo prevzeti osebno. O Princu Harryju pa povedala: "Vzel si je čas, da je zbral svoje misli, ki jih je želel objaviti, in jaz sem tukaj zato, da jih prodam."

Avtobiografija je bila od objave 10. januarja v Združenem kraljestvu prodana v 750.000 izvodih v vseh formatih - tiskani, zvočni in e-knjigi. Po navedbah založbe Transworld, britanskega oddelka Penguin Random House, so to najbolje prodajani spomini doslej v prvem tednu prodaje.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.