Magazin > VIP
4137 ogledov

Tom Cruise zakoncema Beckham tega še vedno ni oprostil

david beckham, victoria beckham, katie holmes, tom cruise Profimedia
Nekoč tesni prijatelji se sedaj niti ne pozdravljajo.

David Beckham je v Netflixovi seriji o svojem življenju priznal, da mu je po selitvi v ZDA leta 2007 zelo pomagal Tom Cruise, ki je zanj in Victorio priredil veliko zabavo, na kateri so bili vsi, ki so v Los Angelesu pomembni. Slavna para, Tom je bil takrat še poročen s Katie Holmes, sta se zelo povezala, a prijateljstva je bilo menda kmalu konec. Kot piše Radar, sta David in Victoria, ko sta se v novi domovini aklimatizirala, Toma odrezala. "Tom je zanje naredil vse, ko sta se preselila v Los Angeles. Lahko bi rekli, da jima ja poudaril ključ do mesta," je povedal vir.

Jima bo izdajo kdaj odpustil? Misija nemogoče, pravijo. "Še vedno je jezen in prijateljstvo z njima ga prav nič ne zanima. David in Victoria sta pred časom poskusila navezati stike, a ju je Tom ignoriral. Logično, da ga nista nikamor povabila," je še dejal vir in dodal: "Tom misli, da bi se morala bolj potruditi."

Eden od razlogov, zakaj sta zakonca Beckham prekinila stike, naj bila bila Tomova obsedenost s scientologijo, za katero ju je poskušal navdušiti, a sta ga zavrnila. 

 

Komentarjev 1
  • Kmodri 13:35 20.oktober 2023.

    Nekateri slavni še imajo pamet!