Magazin > VIP
48012 ogledov

V takšni luči Tina Maze hčerke še ni pokazala

Tina Maze Profimedia
Prisrčni ...

Tina Maze je z družino pust praznovala v Benetkah in pokazala, kako čudovita skupinska maska so bili, odločili so se za družino Indijancev. Tina in Andrea Massi sicer svoje družine ne izpostavljata javnosti in o njej nerada govorita. Dolgo časa hčerke tudi nista pokazala na družbenih omrežjih, na tej fotografiji pa se kljub maski vidi, v kako lepo deklico je zrasla njuna 6 let stara Anouk

Je pa Maze leta 2021 objavila ganljiv zapis o tem, kako hitro ji mineva čas, odkar je postala mamica. "Oh, moja mala deklica. Kako hitro rasteš," je zapisala ob posnetku s hčerko, ki se je rodila februarja 2018. Tina je za oddajo Preverjeno v preteklost povedala: "Moja zgodba je bila precej ... Ne bi se Anouk rodila, če ne bi imela pomoči zdravnikov, ki sem izjemno hvaležna in se jih tudi prav lepo pozdravljam. V UKC Ljubljana so vedno zelo lepo skrbeli zame z Matjažem Tureljem na čelu in ostali zdravniki, ki so skrbeli za moje ginekološke težave. Je bilo kar precej stvari za rešit, preden se je Anouk rodila."  To pa je o starševstvu takrat povedal Massi: "Težko je s par besedami povedati, kako je imeti majhnega otroka in imeti to srečo, ker imam nekaj prijateljev. ki nimajo te sreče. To ti da nesmrtnost, ko imaš otroka, postaneš nesmrten, ker se tvoji geni pojavljajo naprej. To kar mi je manjkalo, je družina in zdaj to imam. Pogrešal sem jo kar nekaj časa."
 

Komentarjev 2
  • Majazmaja 15:05 13.februar 2024.

    Ma tole omenjanje ginekoloških težav presega vse meje okusnosti. Nič posebnega ni bilo, to, kar je imela ga. Maze, ima ogromno žensk, pa ne delajo panike ali jokcajo vsakemu, ki ima 2 minuti časa. Imamo tudi gospo, ki je pri ...prikaži več 25. zbolela za rakom dojk, imela dvojno masektomijo, težko zdravljenje, pa ima zdaj otroka. Kaj pa to?

  • Pierre 13:38 13.februar 2024.

    Človek faše sladkorno tok je osladno tole vaše pisanje!!!

Sorodne novice