Magazin > VIP
2766 ogledov

Voditeljica javno žalila moža princese Victorie

princesa Victoria, princ Daniel Profimedia
Te primerjave ne bo vesel ...

Film Barbie podira rekorde. Tisti, ki so si filmsko poslastico že ogledali, vedo, da se Ken v hitu režiserke Grete Gerwig bori z egom, saj za razliko od Barbie nikoli ni imel pomembne naloge.

O tej temi je s svojo prijateljico Sifo Wistam v svojem podkastu "Wahlgren & Wistam" razglabljala tudi švedska voditeljica Pernilla Wahlgrens. Wistam je med pogovorom omenila, da se v filmu večkrat omenja "energija, kot jo ima Ken". "Omenjali so energijo, kot jo ima Ken. In kaj to pomeni? Ken predstavlja navadnega heteroseksualnega moškega, ki je pripravljen svojo navadno heteroseksualno moškost uporabiti kot modni dodatek za žensko, ki je v njegovem življenju," je razložila Wistam in to energijo pripisala Danielu, soprogu švedske prestolonaslednice Victorie. "Princ Daniel je švedski primer osebe, ki ima veliko Kenove energije. Kot Ken samo obstaja, je videti dobro in stoji ob uspešni ženski," je še dodala.

Dvomimo, da se je javnosti njena izjava zdela smešna. Daniel je namreč postal zelo priljubljen član kraljeve družine, ki se zavzema za različne projekte, s katerimi bi izboljšali življenja otrok in mladih. Kot nekdo, ki živi s presajeno ledvico, je zelo veliko naredil tudi na področju darovanja organov, o katerem se na Švedskem tudi zaradi njega veliko govori. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.