Magazin > VIP
170833 ogledov

Vojvodinja Kate: "Dali so jo v umetno komo"

kate middleton Profimedia
To pravi dvor.

Španska novinarka Concha Calleja je v TV-oddaji Fiesta povedala, da je bila princesa Kate po abdominalni operaciji v veliki nevarnosti in da so zdravniki reševali njeno življenje. Calleja trdi, da se je "pogovarjala s pomočnikom iz kraljevega gospodinjstva", kar pa je palača zanikala. 

"Zdravniki so morali v tistem trenutku sprejeti drastične odločitve zaradi zapletov, ki so se pojavili," je povedala Calleja in dodala: "Odločitev je bila, da jo dajo v umetno komo. Morali so jo intubirati. Prišlo je do resnih zapletov, ki jih niso pričakovali, ker je operacija potekala brez zapletov, pooperativno obdobje pa ni potekalo tako dobro." "Zaskrbljenost v kraljevem gospodinjstvu je bila očitna. Šlo je za reševanje življenja," je še dejala.

Kate, ki je po posegu v bolnišnici preživela dva tedna, naj bi med okrevanjem potrebovala veliko pomoči. Na njenem domu naj bi po besedah novinarke postavili "praktično celo bolnišnico".

Je bilo res tako grozno? "To je popolna neumnost," je za Times povedal vir iz palače, ki trdi, da novinarka ni niti poskusila preveriti informacij. 

Kensingtonska palača je 17. januarja objavila, da so valižansko princeso na londonski kliniki operirali. Šlo je za načrtovani abdominalni poseg. Zakaj je morala pod nož, niso razkrili. Palača je dodala, da je bila operacija "uspešna", okrevanje pa bo dolgo. Kate bo svoje odgovornosti prevzela šele po veliki noči. 

 

Komentarjev 10
  • sam1 16:50 16.februar 2024.

    Če bi bil na takšni operaciji navaden smrtnik,ne bi nihče zganjal takšnega kravala in bi mu zdravnik ali komisija že zaključili bolniški stalež in ga nagnali v službo.....

  • LetherHossen 15:48 16.februar 2024.

    Lahko gre lahko za razliti slepič, ki ni bil pravočasno operiran oziroma črevesje dovolj dobro oprano po razlitju ...

  • Kmodri_ 12:58 16.februar 2024.

    Vnetje v abdominalnem predelu je težko obvladljivo in se pogosto konča s smrtjo! Žal.. Next...