Magazin > VIP
649 ogledov

Vredna več milijonov, a živi v stanovanju, s katerim se z lahkoto poistovetimo

Amanda Seyfried Youtube
Skromno, a nadvse ljubko ...

Seveda je newyorško stanovanje zaradi lokacije še vedno luksuzno, a z notranjostjo bi se z lahkoto poistovetili tudi navadni smrtniki, saj igralka Amanda Sayfried, ki je zaigrala v enem največjih sodobnih filmskih muzikalov Mamma mia!, živi na, za zvezdnike, zelo majhni kvadraturi, njena otroka pa si celo delita sobo. Za Amando je to stanovanje drugi dom, družina sicer živi v hiši izven New Yorka. 

16 milijonov vredna hollywoodska igralka je svojo skromnost pokazala tudi s tem, ko se je razveselila dejstva, da ima v stanovanju svoj pralni in sušilni stroj, kar je v New Yorku skoraj redkost. Kljub temu da je stanovanje relativno majhno in oprema preprosta, pa celota deluje sanjsko. 

Zvezdnica večino svojega časa preživi na severu zvezne države, v svoji podeželski hiši, a kadar jo pokliče služba, potrebuje mirno mestno bazo, primerno za svojo družino. S pomočjo Sarah Zames in Colina Stiefa iz General Assembly so želeli prenesti nekaj kmečkega vzdušja na Manhattan. Osupljiva obokana okna ustvarijo svetel, zračen prostor, Amandina ljubezen do starinskih silhuet v kombinaciji s sodobnimi kosi pa nudi eklektičen, a zen občutek, popoln za sprostitev po napornem dnevu v mestu, piše Architectural Digest, za katere je Amanda odprla vrata svojega mestnega doma. Pokukajte v video. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice