Magazin > VIP
5972 ogledov

Vroče fotografije: To je mladi ljubimec Katie Holmes

Katie Holmes
1/6
Profimedia
Igralka je s temi fotografijami potrdila svojo novo zvezo.

41-letna igralka Katie Holmes, ki se je lansko leto razšla z igralcem Jamijem Foxxom, je ponovno do ušes zaljubljena. Njen srčni izbranec je osem let mlajši kuharski mojster Emilio Vitolo Jr., s katerim so jo paparaci ujeli med vročim mečkanjem. Igralka se je svojemu 33-letnemu ljubimcu v restavraciji Peasant na Manhattnu usedla kar v naročje, parček pa s poljubi in objemi ni skrival svoje naklonjenosti.

Katie je s to potezo potrdila svojo novo zvezo, kar je pravo presenečenje, saj je znano, da sta bila s Foxxom glede njunega šest let trajajočega razmerja zelo skrivnostna, kot par sta se v javnosti pojavila šele po štirih letih zveze. Najbolj znana igralkina zveza pa je njen zakon s Tomom Cruisom, ki se je po šestih letih zakona končal leta 2012. Tom in Katie imata 14-letni hči Surie, ki je bila nekoč najbolj oblegan zvezdniški otrok. 

Ne zamudi 3. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice