Magazin > VIP
66 ogledov

Zagrozil, da bo iz Melanie Trump naredi prostitutko

Melania Trump EPA
Raper Bow Wow na Twitterju zagrozil Donaldu Trumpu.

donald trump | Avtor: Youtube Youtube
Snoop Dogg je s spotom za pesem BADBADNOTGOOD ujezil ameriškega predsednika Donalda Trumpa, saj v videu "ustreli“ klovna, ki je našemljen v Trumpa. Ta je na Twitterju nato zapisal: "Si predstavljate zgražanje, če bi Snoop Doog, z neuspelo kariero, pištolo usmeril v Baracka Obamo in ga ustrelil? V zapor!“

V spor se je sedaj vmešal raper Bow Wow, ki s Snoop Doggom že več let sodeluje. Spustil se je na zelo nizek nivo, saj je v spor vmešal Trumpovo ženo Melanio in zagrozil, da bodo iz nje naredili prostitutko, če Trump ne bo nehal blatiti Snoop Dogga.

Na spot se je odzval tudi guverner Marco Rubio, ki meni, da si Snoop Dogg tega ne bi smel privoščiti. "Ljudje bi morali biti previdnejši, saj so bili predsedniki v tej državi že žrtve atentatov,“ je dejal in dodal, da bo, če si bo spor ogledala napačna oseba, lahko nastala težava.

Komentarjev 1
  • jozicamurn 12:04 16.marec 2017.

    Kretenov več ni potrebno iskati, sami se oglsijo kje so. Potrebno jih je rehabilitirati v zdravstvenem centru. Največ se jih najde med hillary-obongo liberalnimi podporniki in med zabito neizobraženo džanki-puf puf črno mladino ter v svetu sprijene MSM glasbe.