Magazin > VIP
10350 ogledov

Žan iz Gostilne išče šefa: S sodelavkami rad tudi zasebno

Žan Tominšek, Gostilna išče šefa POP-TV-2
Mladi kuhar je spet zamenjal službo.

 

Žan Tominšek, eden bolj priljubljenih tekmovalcev zadnje sezone Gostilna išče šefa, poleti ne počiva, temveč gara v eni najbolj priljubljenih ribjih okrepčevalnic v prestolnici, Ribe in Vino, kjer je poleti izredno težko dobiti mizo, saj se gostov kar tare. Žan je kot šef kuhinje pozimi sicer delal v njihovi podružnični restavraciji Altroke, a se je preselil čez ulico, kjer peče odlične morske dobrote, kar smo se prepričali tudi sami. 

Žan Tominšek, Gostilna išče šefa Magazin Žan iz Gostilne z nami delil lepo vest

Simpatičnemu 22-letniku se sicer veliko dogaja tudi na zasebnem področju. Čeprav je samski, se šušlja, da je zelo navdušen nad svojimi simpatičnimi sodelavkami in da se z njimi rad druži tudi zasebno.

Žan se je sicer nekaj časa uril v bistroju Bineta Volčiča. Zakaj sodelovanje ni trajalo dolgo, lahko preberete na spodnji povezavi.

Žan Tominšek, Gostilna išče šefa to je razlog Magazin Žan Tominšek nič več v službi pri Binetu

Žan Tominšek | Avtor: Žurnal24 Žurnal24

Komentarjev 6
  • Avatar Darko Capek
    Darko Capek 08:41 18.avgust 2018.

    cepec

  • Zara_Corlette 07:47 18.avgust 2018.

    Moja zadnja plača je bila 5300 evrov za 10 ur na teden na spletu...... Prijateljica moje sestre ima v povprečju 22.000 evrov že več mesecev in dela približno 30 ur na teden...... Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko ...prikaži več sem poskusil..... Potencial pri tem je neskončen..... To je tist0, kar počnem . ........ ➥➥➥➥➥ www.Internet43.Com

  • Avatar Irmamosna
    Irmamosna 01:08 18.avgust 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site ==>> Sexydrom.com

Sorodne novice