Magazin > VIP
41208 ogledov

Zaradi te fotografije je završalo

paris hilton Profimedia
Včeraj je več medijev pisalo, da je ena najbolj slavnih žensk na planetu noseča!

paris hilton | Avtor: Profimedia Profimedia
Dedinja hotelskega imperija Hilton, Paris Hilton, je očitno našla svojega princa. 40-letnica je zelo srečna s Carterjem Reumom, ki je februarja pred njo padel na kolena in jo zaprosil za roko.

Včeraj je Page Six poročal, da je uspešna podjetnica noseča. Našli so fotografijo, na kateri je Paris pred nekaj dnevi nosila lepo modro obleko, ki naj bi razkrivala majhen trebušček.

Veselje tabloidov je bilo veliko, a le za kratek čas. Paris, ki je že večkrat povedala, da si želi otrok, je le nekaj ur pozneje v svojem podkastu This is Paris demantirala vest: "Nisem noseča. Še ne.“

Par si sicer želi dvojčkov. "Po poroki. Moja obleka se šiva in rada bi, da bi mi lepo pristajala. Zato bom definitivno še počakala,“ je povedala zvezdnica in dodala: "Komaj čakam, da bom nekoč imela otroke. Imela bom hčerko, ki jo bom poimenovala London. Sina bom poimenovala po mestu, državi ali deželi. Ime sem že izbrala, a ga še ne bom razkrila. To bo presenečenje."


 

Komentarjev 1
  • Michelle_Smith 15:14 28.julij 2021.

    Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno plačo sem prejel 27483 dolarjev iz računa paypal. Več o tem na tej spletni strani ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦