Magazin > VIP
23906 ogledov

Znan obraz ima svoj glas: Zato tega tekmovalca v oddaji ne bo kar en mesec

znan obraz ima svoj glas Urša Premik
Izpustil dve oddaji.

Matevž Derenda tudi preteklo nedeljo ni nastopil v oddaji Znan obraz ima svoj glas, videli pa ga bomo šele 8. maja, saj oddaja zaradi volitev in praznika dela kar dvakrat odpade. Matevž je tako zaradi korone izpustil dve oddaji in ga na malih zaslonih ne bomo videli skoraj mesec dni. Dobra novica je, da je na velikonočni ponedeljek sporočil, da je končno negativen.  

Njegova prva odsotnost pa se je dotaknila prdvsem ene sotekmovalke. Derenda in Martina Majerle naj bi 10. aprila nastopila v duetu, a je bil ta tik pred zdajci odpovedan. Matevž je tisto nedeljo namreč prišel na POP TV in bil na testu kar dvakrat pozitiven na koronavirus. Takoj je poklical Martino, ki je bila sprva zelo šokirana in presenečena, a je seveda razumela, da gre za višjo silo in Matevžu zaželela hitro okrevanje. Par, ki je za skupno točko Shakire in Malume tako vadil cel teden, na koncu na oder ni stopil, a Matevž srčno upa, da bosta točko lahko pokazala, ko se vrne. Za ta nastop se je učil španščine, brez nastopa pa je takrat žal ostala tudi Martina. 

znan obraz ima svoj glas | Avtor: Urša Premik Urša Premik

Komentarjev 1
  • Barbara_Clark 10:04 19.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice