Magazin > VIP
12570 ogledov

Znana Slovenka priznala, da se med mesenim užitkom rada pogleda

indira ekić Instagram
Povedala marsikaj pikantnega.

Radijski voditelj in pevec David Amaro je na vroči stol tokrat postavil resničnostno zvezdnico, spletno vplivnico in podjetnico Indiro Ekić. Ker so vprašanja v njegovih Youtube intervjujih Quickie vedno vroča, nič drugače ni bilo tudi tokrat. Indiro je ogrel že s prvim vprašanjem, ki se je glasilo, ali se je med mesenimi užitki kdaj gledala v ogledalo. "Oh, sem," je kot iz topa izstrelila Indira, na vprašanje, kaj si je mislila, pa dodala: "Huda bejba, stari." Pritrdila je, da jo vzburja pogled na sebe, hkrati pa pohvalila še mišice svojega fanta, osebnega trenerja Matica Kolenca. Par se je spoznal v šovu The Biggest Loser Slovenija, kjer je Indira klestila kilograme, Matic pa je bil njen osebni trener.

Takrat je z njuno ljubeznijo, ki traja še danes, dobila več kot glavno nagrado, glavno finančno nagrado pa sta osvojila letos, ko sta skupaj nastopila v šovu Super par. Nagrada je znašala 42 tisoč evrov, a je Indira povedala, da sta do danes že vse porabila. Kot je znano, sta denar vložila v svoja posla. Indira se ukvarja s kozmetičnimi produkti, Matic pa z osebnim trenerstvom. Davidu je razkrila še eno skrivnost, in sicer, da se je tako sporekla s sotekmovalko Evo Centrih, da ji je vseeno, če je nikoli več ne vidi. Razlog za spor preverite v videu.

Kar se tiče njenega spolnega življenja, pa razkritje, da se opazuje med seksom, ni bilo edino. Davidu je še razkrila, da se je strastem že predajala na javnem mestu, in sicer ob Nadiži. Kar je sledilo, pa bi morda lahko zadržala zase, a je ob koncu intervjuja vseeno odkrito povedala tudi to ...

Komentarjev 9
  • Kmodri 22:47 18.november 2023.

    Narcisa!

  • sandi76 20:19 18.november 2023.

    Spletna vplivnica ? Še ena domislica novinarjev ! Na koga neki takele blonde lahko vplivajo ?

  • rd2dmk2 19:24 18.november 2023.

    a se tale ženščna kdaj pogleda ko pomiva posodo ? no grem kaj stavit, se ali se ne ? jest pravimm da ne. in zakaj neki se ne ? ker nikol ne pomiva posode. in zakaj ne pomiva posode ? ...prikaži več ker nima umazane posode ? ker volt prinese zraven še plastične talarje in nože in vilce.

Sorodne novice