Magazin > VIP
120777 ogledov

Znana Slovenka spet samska

Lara Goršek Kos POP TV
Naša resničnostna zvezdnica ima pestro ljubezensko življenje …

Po nekaj razočaranjih se je zdelo, da je naša prekaljena resničnostna zvezdnica Lara Goršek Kos (Kmetija) končno našla srečo v ljubezni. Leta 2019 je spoznala Luka, prostovoljca, ki dela v zavetišču za živali v Brežicah, kjer je Lara občasno sprehajala pasje kosmatince. Zveza se je zdela popolna, saj sta oba velika ljubitelja živali in narave. A se žal ni izšlo. A Kosova ničesar ne obžaluje, saj sta z Luko ohranila lepo prijateljsko vez. 

"Vsak ima svoje cilje in žal se ni izšlo. Sem pa zelo hvaležna, da sva ostala v dobrih odnosih. Znava se spoštovati, stojiva si od strani in se poslušava. Jaz znam najti spodbudne besede, ko imajo težave v zavetišču, on pa mene posluša glede dogajanja na družinski kmetiji. Že po parih mesecih sva ugotovila, da sva lahko le prijatelja in boljše se ne bi mogla odločiti,“ pove Lara, ki je trenutno samska.

Prizna, da partnerja težko najde tudi zato, ker že vsakemu na začetku pove, da si ne želi svojih otrok. "Seveda si želim, da bi se z nekom ustalila in upam, da se nekje skriva oseba, s katero bova na isti valovni dolžini kar se tiče želja in ciljev. A stvari ne moreš izsiliti. Težava je tudi v tem, ker nimam želje po lastnih otrocih. V tem svetu ne. Ne bi pa imela težav s tem, da odprtih rok sprejmem partnerjeve otroke ali da se skupaj odločiva za posvojitev," je odkrita Lara. 

🙈😋

Objavil/a Lara Goršek Kos dne Ponedeljek, 08. oktober 2018
Komentarjev 6
  • Avatar Lion007
    Lion007 09:38 08.marec 2021.

    Nihče mi ne bo lulike v ritko vtikal to pomeni. Gradi moj fant, lulika sprva v gate.

  • Janez_53 15:48 05.marec 2021.

    A si ne more najti partnerja ali partnerice na normalen način, da se mora to oglaševati?

  • kapibara 13:52 05.marec 2021.

    Znana bi bila če bi rit, joške in luliko kazala

Sorodne novice