Magazin > VIP
13782 ogledov

Žrtev nasilja: Mirela objavila fotografijo modrice

Mirela Lapanović, Mili, Parovi YouTube/Happy TV
Oboževalce je šokirala z objavo.

Mirela Lapanović je po tem, ko je iz Beograda pobegnila nazaj v Slovenijo, na svojem Facebooku objavila fotografijo očesa, na kateri se dobro vidi modrica, ki naj bi ji jo zadal Mili.

Mirela Lapanović, Mili, Parovi Magazin Mirela se je zapletla z nasilnežem

 | Avtor: Facebook Facebook
"Ljudje ne vidite naše bolečine, naših solz, naše žalosti … Ljudje vidite le naše napake," je napisala Mirela, kasneje pa svoje sledilce prosila, da jo izbrišejo iz Facebooka, če hkrati spremljajo tudi Milija. Objavila je tudi video, ki prikazuje njen vstop v beograjsko vilo šova Parovi in dopisala: "Niti sanjalo se mi ni, kakšen pekel bom morala preživeti. Tako brezbrižno in naivno sem vstopila v Parove. Ljudje dobroto izkoristijo na najhujši način, ampak dragi bog vse vidi. Prosim, da me nehate spraševati, če se bom vrnila v šov Parovi, ker me to ne zanima. Ne bi se vrnila niti za milijon evrov!"

Pod fotografijo modrice, ki jo je objavila, so se javili njeni oboževalci, ki pravijo, da ji stojijo ob strani in da ji bodo pomagali, če jih bo potrebovala. No, oglasili pa so se tudi nekateri, ki menijo, da Mirela še vedno laže, saj so zasledili fotografijo Mirele iz avtomobila, ko je potovala iz Beograda nazaj domov, v rodno Slovenijo – sprašujejo se: Kje je modrica?

 | Avtor: facebook facebook

Komentarjev 6
  • abc123def456 17:19 28.julij 2017.

    babo je treba tepsti, vsak balkanec to ve...... . ko se kura s tem sprijazni, je dobra za strezzbo.

  • tomaz70 13:10 28.julij 2017.

    prej slab makeup kot pa modrica. če bi bla res napadena bi mela kar cel uč moder, pa gobec tud nebi ostal nedotaknjen... Mirela, karma's a bitch, le glej da te enkrat res ne bo kaj takega doletelo

  • Fulmmer 13:06 28.julij 2017.

    Par dni ali tednov nazaj sem napisal, da bo to trajalo, dokler jo ne bo nabil, in to se je uresničilo, predvsem pa ona ni Slovenka, on pa je kar je, torej je vse OK....

Sorodne novice