Magazin
856 ogledov

Zadovoljim vse pohotnice

null Žurnal24 main
K njej sva prišla okoli dveh in potem ves čas samo seksala z nekaj kratkimi postanki. Ljubila sva se kot dve divji živali. Ves čas je vreščala in to mi je pri ženskah še kako všeč.

Večkrat se pošalim, kadar me prijatelji vprašajo, kje se vidim v življenju in kakšna je moja vloga na tem svetu, da je moje poslanstvo to, da osrečujem ženske. Seveda izjava vedno povzroči salve smeha, a v njej je vendarle veliko resnice. Ne spomnim se, da bi bil v kateri izmed mojih številnih zvez pretirano zaljubljen. Ponavadi gre le za goli užitek, pa čeprav včasih na račun samega sebe, da so le dekleta zadovoljna. Nazadnje sem prespal pri Simoni.

Huda mačka, 41 let in brezmejno potrebna. Mislim, da je bila ura šest zjutraj, ko sem ustavil mašinerijo, sedel ob rob postelje in si prižgal cigareto, medtem ko je ona sladko momljala, kako lepo je bilo. Pravzaprav nisem prespal pri njej, saj nisem oči zatisnil niti za trenutek. K njej sva prišla okoli dveh in potem ves čas samo seksala z nekaj kratkimi postanki. Ljubila sva se kot dve divji živali. Ves čas je vreščala in to mi je pri ženskah še kako všeč.

Na ves glas je prosila za vse tisto, kar sem ji tako ali tako želel dati. Fafala je kot najbolj sestradana nimfomanka, svojo levico pa je imela ves čas med svojimi nogami. Še nikoli do takrat nisem doživel, da bi se ženska do orgazma pripravila kar sama pred mojimi očmi. Pohotno si je drgnila poplavljeno češpljo, sesala mojega tiča, nato si vtaknila v ta malo kar tri prste in si jih tako hitro zabijala vanjo, da je bilo vse skupaj videti kot previjanje filma naprej. Ujel sem se, kako buljim med njene noge in kako zelo uživam ob pogledu na žensko, ki masturbira pred menoj.

Dobro sem vedel, kdaj ji je prišlo, saj je s svojimi usti tako močno stisnila mojega korenjaka, da sem se prestrašil za njegovo zdravje. Še dobro, da ni uporabila zob. Skratka prišlo ji je in nenadoma je obležala na hrbtu, jaz pa s trdim tičem med nogami in mislil na to, da sem ostal nepotešen. Imelo me je, da bi se zgrabil za korenjaka in si ga vrgel na roke kar tam pred njo, oziroma še bolje nad njo in jo za kazen vso pošprical.

Ni počivala dolgo, saj je kmalu že prilezla k meni, se leno razkoračila preko mene in legla, kot bi jo nekdo odložil tam. Tiča je povozila s svojim ravnim trebuhom in mi ustnice prilepila na moje. Sledil je prav romantičen in dolg poljub, medtem pa je pričela komaj opazno drgniti mojega korenjaka s svojim telesom. Komaj sem čakal, da se dokopljem do njene mucke in končno tudi dočakal.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



Lenobno se je potegnila višje k meni, da mi je vrh korenjaka zdrknil med njena stegna. Na rahlo je razmaknila noge, nato pa sem se že lahko veselil vlažne mucike, ki je nekajkrat spretno zaokrožila okoli nabrekle glavice. Jemalo mi je dih, pogled na njene lepe prsi pa me je poneumljal. Grabil sem jo za polni dojki, se privzdigoval, da bi jih dosegel z usti, vmes pa se naslajal nad čudovitimi občutki, ki so prehajali skozi moje telo, ko je z vročo mucko objemala mojega korenjaka.

Izvajala je seksi gib s svojo zadnjico, katero je z boki močno potiskala nazaj, nato pa s češpljico potegnila preko celega tiča, ki je v hipu izginil pod njo. Opazoval sem jo na delu, katerega je zelo obvladala, a tudi sam še nisem pokazal vsega. Čez čas sem jo prestavil na hrbet in si njene noge oprtal na ramena. Še preden pa sem njeno muco zopet zapolnil s svojim ponosom, pa sem jo obdelal še z jezikom. Bila je voljna, vlažna in razprta, ter nastavljena pred mene kot na pladnju. Z vsakim dotikom vrha mojega jezika na njenem ščegetavčku jo je vrglo nazaj, iz ust pa izvabilo pohotne zvoke.

Lizal sem jo toliko časa, dokler me ni zopet pričela prositi za tiča, katerega sem ji z veseljem do konca podaril. Njene noge so se zibale visoko nad menoj, moker zvok pa je dopolnjeval njene seksi vzdihe, ko sem z rokami čvrsto oklenjen njene zadnjice neustavljivo prihajal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.