Magazin > VIP
44 ogledov

Urška: Vem, kdo si je to izmislil

Urška Čepin Žurnal24 main
V enem izmed rumenih časopisov danes odmeva pričanje stranke, ki naj bi jo zadovoljila Urša Čepin. Se starleta res še vedno ukvarja z najstarejšo obrtjo ali gre le za nevoščljivost?

"Nekateri zlobni ljudje res nimajo kaj početi s svojimi življenji, razen da prodajajo buče in trosijo laži o drugih, jim grenijo življenja in jim ne pustijo živeti v miru, samo da sebi delajo reklamo, dvigujejo promet in naklado! O sebi sem danes v nekem rumencu spet prebrala toliko laži, da me je skoraj kap, ampak zemlja je okrogla, vse se vrača, vse se plača," se je danes na svojem profilu na Facebooku pred navedbami revije Nova branila Urška Hočevar Čepin.

Omenjena revija je danes namreč objavila zgodbo o tem, da se Urša še vedno ukvarja z zloglasno masažno dejavnostjo, ki jo je preselila na novo lokacijo, v Zalog, zgodbo pa jim je potrdila izjava zadovoljne stranke. "Ne verjemite rumenim revijam /.../, mene nihče nič ne vpraša, brez informacij z moje strani pišejo laži. /.../ Nekateri ljudje so igrali 'prijatelje' in ker jaz nisem delala, tako kot so želeli oni, so mi spet zabodli nož v hrbet in znova izkoristili moje ime. /.../ Očitno bom danes sončen dan preživela v odvetniški pisarni," je še zapisala Urška, mi pa smo ji že napisali, da bi jo mi z veseljem vprašali vse o tem. In Urška se nam je kmalu po tem tudi oglasila.

"Ne masiram, to je čista laž"

"To je čista neresnica, moji vedo, da sem trenutno doma in vneto iščem lokacijo za gostinski lokal v Ljubljani, ki ga nameravam odpreti. To me veseli in to znam delati. Z nastopi ni več tako kot včasih, tako da sem se odločila za dnevni lokal. Ne masiram, to je čista laž. Res je, da sem nekaj časa vodila Hard Core Clube Exclusive, kot piše v članku, ker pa mi niso plačevali, sem se odločila, da bom šla na svoje. Ta klub sem vodila, nič drugega nisem delala, da ne bo pomote. To je reklama za omenjen klub, za katero so izkoristili moje ime," je prepričana Čepinova, ki ve, kdo je človek, ki je reviji prodal morebitne laži. "Vem, kdo je človek, ki si je izmislil zgodbo o masažah. To je nekdo, ki mi je bil zelo blizu, ki pozna tudi mojega otroka in družino ter ve, kako me lahko prizadene. Vsa zgodba je izmišljena, nikjer ne masiram in tudi na tiste konce ne hodim," še dodaja.

Urška se je odločila, da bo, tako kot v aferi z videoposnetki, ki jih je objavil spletni portal Pozareport.si, tudi tokrat pravico poiskala po pravni poti. "To nima veze s tem člankom. Tisto je na sodišču, ker je bilo zelo odmevno, pa so želeli tako narediti reklamo za omenjen klub. Tista zadeva gre na sodišču naprej , jaz sem bila žrtev. Bom pa tudi to predala naprej, ker ne prenesem laži in tega, da si ljudje na meni in moji bolečini delajo reklamo. Naj me posnamejo, masaže ne izvajam! Proti temu človeku in omenjeni reviji bom vložila kazensko in odškodninsko tožbo. Za pravico se bom borila tudi zaradi sina. Jaz nimam nič od tega, da služijo z lažmi na moj račun," je ostra starleta.

Komentarjev 5
  • Mrcina 19:33 10.junij 2013.

    Pa pustite že enkrat Urško živet v miru! Tudi če to vse počne,kar ji obešajo, kaj mislite, da je edina? Jaooo, kolko jih je, ki to počnejo, pa se ne izve. Saj je sama ! Za tiste poročene, ki ...prikaži več to počnejo je pa ok al kaj?Večkrat jo kje vidim, pa še nikoli ni bila v "dejanju " !!!

  • Igor Golob 18:22 10.junij 2013.

    ona ne masira,samo ga stranki na roko zmeče,hahahaha